of 59250 LinkedIn

JS Consultancy

Het managen van overheidsvraagstukken wordt met de tijd complexer.  Dit maakt dat de traditionele control (P&C) niet altijd meer toereikend is. Voor sturing en verantwoording is meer integrale verbinding binnen en buiten de organisatie noodzakelijk. Net als  meer adequate en flexibele controlarrangementen.

Professionals op vaste of tijdelijke basis

De  huidige ontwikkelingen en diens impact op control roepen steeds luider om ervaren controllers als verbindingsofficieren. Mensen met verfrissende competenties, met het vermogen om te inspireren en communiceren en met de kracht om van buiten naar binnen te werken. Onze professionals zijn die mensen en zij gaan graag voor u aan de slag, op vaste of tijdelijke basis.

 

Young professionals
JS Consultancy is marktleider op het gebied van werving en selectie, opleiding en detachering van young professionals bij gemeenten. Van de G4 tot kleinere en middelgrote gemeenten, provincies en waterschappen. Young professionals gaan aan de slag bij een overheidsorganisatie en krijgen tegelijkertijd een gedegen en innovatieve praktijkopleiding en coaching via onze Public Academy.

 

Over JS Consultancy
JS Consultancy levert al meer dan twintig jaar een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van overheids- en non-profitorganisaties én het ontwikkelen en bemiddelen van (young) professionals. Dit doen we met gespecialiseerde diensten op het gebied van interim, opleidingen en werving & selectie.

 

We ontwikkelen visie en vertalen die in een aanpak met praktische oplossingen. Zo werken we samen met u aan de realisatie van  uw (organisatie)doelstellingen.


 • Werkt u al in ‘squads’ of innoveert u vanuit afdelingen? hoe innoveert uw gemeente eigenlijk en welke rol speelt u daar als manager of controller in?

  Werkt u al in ‘squads’ of innoveert u vanuit afdelingen?

  Reageer

  ING is ‘over’ en is daarmee in de bancaire sector een voorloper. Je werkt niet meer binnen een afdeling, maar in een multidisciplinair team (squad) aan een bepaald resultaat of een innovatie. Het doel? Snelle innovatie en een vergroot aanpassingsvermogen om in te spelen op klantwensen en de markt.

 • Minder is meer: eenvoudige en wendbare sturing voor bestuur en lijn

  Reageer

  Waar begint control en waar houdt het op? Iedere dag zijn er weer nieuwe uitdagingen waarmee een organisatie rekening moet houden. Wat gisteren relevant was hoeft dat vandaag niet te zijn. Maar waar moet je op letten? En vooral: hoe houd je het simpel? Systemen, sturingsprocessen en control moeten aan andere eisen voldoen: integraal en meer gericht op de omgeving.

 • Van harde onderhandelaar naar flexibele bruggenbouwer

  Reageer

  In deze workshop neemt Alexander Arsath Ro‘is u mee in de inkoopwereld van twee zeer vooroplopende inkooporganisaties:  gemeente Utrecht en gemeente Haarlemmermeer. In beide gemeenten is ‘business-gedreven inkoop’  volledig ingevoerd. Wat houdt dat in? En waarin onderscheidt zo’n inkoopfunctie zich mogelijkerwijs van de uwe? Alexander Arsath Ro‘is geeft antwoord op talloze vragen en praat u bij over de allernieuwste hypes in inkoopland. Heeft u al gehoord van het uit Amerika overgewaaide Best Value Procurement? Nee? Dan is deze sessie echt iets voor u.

 • De controller achter zijn bureau vandaan

  Reageer

  Van denken naar doen: ontdek de wereld en behoeften van het bestuur, de lijn en die van hun partners.

  Datum: 22 oktober
  Tijd: 14.30 – 17.00 uur
  Locatie: gemeente Valkenswaard

 • De rol van intuïtie in control

  1 reactie

  We hebben als controller geleerd “blind” te varen op de stuurindicatoren van de beschreven processen maar vertellen die ons de hele waarheid? Worden daarmee de juiste risico’s afgedekt? Of is er meer tussen hemel en aarde waar je op kan vertrouwen?

 • Drieluik: expertisetafels public business control

  Reageer

  De wereld, ook die  van het openbaar bestuur, is volop in verandering. De overheid legt een grotere verantwoordelijkheid bij maatschappelijke partners en inwoners. De noodzaak van samenwerking tussen overheden, maatschappelijke partners en bedrijfsleven neemt toe.

 • Eerste expertisetafel public business control ‘inspirerend’

  Eerste expertisetafel public business control ‘inspirerend’

  Reageer

  JS Consultancy organiseert regelmatig expertisetafels rondom thema’s die actueel zijn bij overheden. Zo organiseren we een drieluik van expertisetafels rond public business control, waarvan de eerste afgelopen vrijdag 18 september gehouden werd in Valkenswaard.

 • In 8 stappen naar public business control

  Reageer

  Ontwikkelingen in het openbaar bestuur gaan zo snel en zijn dermate complex dat de traditionele controlfunctie met een sterke focus vanuit financial control niet meer volstaat.

 • Public Business Control

  Reageer

  Drieluik inspirerende expertisetafels

  Tijdens drie interactieve bijeenkomsten bespreken we de visie op business control, de impact op organisatie, afdeling en medewerkers en ten slotte wat de veranderopgave betekent voor processen en systemen. Kort gezegd: het waarom, wat en hoe van business control.

 • Omgaan met nieuwe regels?

  Reageer

  Ken elkaars perceptie

  Administratieve lasten drukken zwaar op de taak van de leraar. Ook gemeenten hebben regels in de diverse domeinen. Hoe ervaren uw toeleveranciers en partners deze regels?

  Het wil wat met het onderwijs. Hebben de scholen in het voortgezet onderwijs niet zoveel vertrouwen in de toepassing van de regels die ze met het basisonderwijs hebben afgesproken (zie mijn vorige blog), zorgt nu de inspectie wel weer voor ellende.

Contactgegevens

Herrie Geuzendam

 

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meest gelezen

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding