of 59250 LinkedIn

JS Consultancy

Het managen van overheidsvraagstukken wordt met de tijd complexer.  Dit maakt dat de traditionele control (P&C) niet altijd meer toereikend is. Voor sturing en verantwoording is meer integrale verbinding binnen en buiten de organisatie noodzakelijk. Net als  meer adequate en flexibele controlarrangementen.

Professionals op vaste of tijdelijke basis

De  huidige ontwikkelingen en diens impact op control roepen steeds luider om ervaren controllers als verbindingsofficieren. Mensen met verfrissende competenties, met het vermogen om te inspireren en communiceren en met de kracht om van buiten naar binnen te werken. Onze professionals zijn die mensen en zij gaan graag voor u aan de slag, op vaste of tijdelijke basis.

 

Young professionals
JS Consultancy is marktleider op het gebied van werving en selectie, opleiding en detachering van young professionals bij gemeenten. Van de G4 tot kleinere en middelgrote gemeenten, provincies en waterschappen. Young professionals gaan aan de slag bij een overheidsorganisatie en krijgen tegelijkertijd een gedegen en innovatieve praktijkopleiding en coaching via onze Public Academy.

 

Over JS Consultancy
JS Consultancy levert al meer dan twintig jaar een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van overheids- en non-profitorganisaties én het ontwikkelen en bemiddelen van (young) professionals. Dit doen we met gespecialiseerde diensten op het gebied van interim, opleidingen en werving & selectie.

 

We ontwikkelen visie en vertalen die in een aanpak met praktische oplossingen. Zo werken we samen met u aan de realisatie van  uw (organisatie)doelstellingen.


 • Een huisstijl die beter aansluit bij onze missie: het realiseren van doelstellingen van overheidsorganisaties en ambities van professionals.

  Realiseren van doelstellingen van overheidsorganisaties en ambities van professionals

  Reageer

  Maak kennis met onze nieuwe huisstijl!

  Om onze opdrachtgevers en professionals nog beter van dienst te zijn, heeft JS Consultancy een nieuwe huisstijl en een nieuwe website gelanceerd. Een huisstijl die beter aansluit bij onze missie: het realiseren van doelstellingen van overheidsorganisaties en ambities van professionals. Op de nieuwe website wordt nog duidelijker hoe wij samen met de overheid maatschappelijke meerwaarde creëren.

 • Zit uw gemeente ook in ‘de goed nieuws show’? Of werkt uw governance echt?

  Zit uw gemeente ook in ‘de goed nieuws show’?

  Reageer

  Of werkt uw governance echt?

  Onlangs las ik in het Financieel Dagblad de kop: ‘Pas toe én leg uit als principe’. Nu sla ik – als iemand die vertrouwen in de medemens hoog waardeert – altijd aan als ik dit wijzende vingertje lees dus ik ging verder in het artikel.

 • Geef jonge mensen de ruimte! Bij 65,7% van de overheidsorganisaties staat het aantrekken en binden van jonge mensen op de agenda.

  Geef jonge mensen de ruimte!

  Reageer

  ‘Jongeren komen er amper in bij gemeenten’, schrijft Binnenlands Bestuur begin juni 2016. De Personeelsmonitor Gemeenten 2015 (gepresenteerd op 2 juni 2016) toont aan dat de instroom van nieuw personeel voor het eerst sinds jaren is toegenomen bij gemeenten, maar wel met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar. Jongeren hebben het nakijken.

 • James Bond in control. De voorspellende waarde van James Bonds-films blijkt hier en daar erg hoog.

  James Bond in control

  Reageer

  Met een vriendengroep bezocht ik begin 2015 de wereldtentoonstelling Designing 007: Fifty Years Of Bond Style in Rotterdam. Van Sean Connery’s iconische pakken via de bikini van Ursula Andress tot Famke Janssens zwarte jurk ging ik de Kunsthal door. Wat mij grijpt was dat veel van de destijds futuristisch ogende items nu  gewoon de praktijk zijn van alledag. De voorspellende waarde van James Bonds-films bleek hier en daar erg hoog.

 • Meld je aan als trainee bij JS Consultancy!

  Meld je aan als trainee bij JS Consultancy!

  Reageer

  Op 3 oktober start een nieuwe lichting van 45 trainees bij JS Consultancy!

  Pak de regie over je eigen loopbaan. Ontdek je krachten en waarden via een van onze traineeprogramma’s. Uitdagende programma’s voor talentvolle young professionals die graag aan de slag gaan bij de overheid.

 • Onze open opleidingen zijn vanaf heden Cedeo-erkend! JS Consultancy wordt geprezen om onder andere ‘goede kennis van de organisatie’, ‘servicegerichtheid’ en ‘doen wat ze beloven’.

  Opleidingen erkend met Cedeo-keurmerk!

  Reageer

  Onze open opleidingen zijn vanaf heden Cedeo-erkend! JS Consultancy wordt geprezen om onder andere ‘goede kennis van de organisatie’, ‘servicegerichtheid’ en ‘doen wat ze beloven’. Een mooie onderscheiding waar we trots op mogen zijn!

 • De organisatie veranderen doe je samen. Het proces van transitie en transformatie is er één van lange adem en vraagt om dialoog en het stimuleren van verandering op eigen kracht.

  De organisatie veranderen doe je samen

  Reageer

  De overdracht van zorgtaken leidde ertoe dat gemeenten zich in versneld tempo moesten voorbereiden op de uitvoer van de nieuwe gemeentelijke taken. Het ging en gaat hierbij om veranderingen die doorwerken in de uitvoering, maar ook invloed hebben op de organisatiecultuur. Hiervoor is méér nodig dan alleen een aangepast uitvoeringskader of aangepaste informatiesystemen.

Contactgegevens

Herrie Geuzendam

 

Alpha Tower, De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meest gelezen

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Afbeelding