of 64707 LinkedIn

HEVO B.V.

Experts in huisvesting en Vastgoed.

Wij kunnen u ondersteunen in elk facet van vastgoedontwikkeling: van besluitvormingsproces tot gerealiseerd project.


Daarbij streven wij altijd naar gebouwen die duurzaam presteren en naar een klantrelatie die minstens zo duurzaam is. Een partnership dat we bouwen op basis van oprechte betrokkenheid, kennisuitwisseling en wederzijds vertrouwen.

Garanties en resultaatverplichtingen gaan wij daarbij niet uit de weg. Almeer dan 30 jaar bieden wij met Risicodragend Projectmanagement opdrachtgevers de zekerheid dat hun project binnen de gestelde kaders van tijd, budget en kwaliteit wordt opgeleverd.

 

Onze adviseurs zijn daarnaast voortdurend betrokken bij fusiegemeentes, visieontwikkeling, strategische vastgoed- en huisvestingsplannen (IHP),campusontwikkeling, onderhoud en verduurzamen van vastgoed in onderwijszorgsportgemeenten en het bedrijfsleven die bijdragen aan een optimale woon-, leer en leefomgeving. Overal in Nederland.

We innoveren, verbinden partijen, nemen de verantwoordelijkheid, geven garanties en doen wat we beloven.

 

Vraag het ons, wij weten er alles van.

info@hevo.nl | 073-6409409


 • Gemeentelijke huisvesting en accommodaties. Steeds grotere uitdagingen voor gemeenten

  Gemeentelijke huisvesting en accommodaties

  HEVO B.V. Reageer
  Binnen gemeentes spelen veel verschillende ontwikkelingen , onder andere organisatorische veranderingen, overtollig vastgoed en ontwikkelingen in het sociaal domein. Tegelijkertijd heeft de gemeente …
 • Gemeenteraad Roermond unaniem akkoord met ambitieus Integraal Huisvestingsplan (IHP)

  Gemeenteraad Roermond unaniem akkoord met ambitieus IHP

  HEVO B.V. Reageer
  Op maandag 8 juni 2020 is het Integraal Huisvestingsplan van de gemeente Roermond behandeld in de gemeenteraad. HEVO heeft in opdracht van de gemeente het proces begeleid waarbij samen met 12 …
 • De intrinsieke motivatie achter verduurzaming. Verduurzamen om een leefbare wereld door te geven

  De intrinsieke motivatie achter verduurzaming

  HEVO B.V. Reageer
  De Klimaatwet 2019 heeft de wettelijke basis gelegd voor tal van duurzaamheidsmaatregelen. De ‘sectorale routekaarten’ leggen vast hoe we de doelstellingen voor verduurzaming, in het …
 • Thema: Impact. Ervaringsverhalen in het HEVO-magazine 360*

  Magazine 360°. Thema: Impact

  HEVO B.V. Reageer
  Tweemaal per jaar geeft HEVO het relatiemagazine 360° uit. In iedere editie staat een actueel thema centraal. Het thema van deze editie is ' impact '.
 • Snel coronaproof kantoor met HEVO Smart Workplace. Door de coronacrisis is de aandacht voor het welzijn van medewerkers en het binnenklimaat sterk gegroeid. En het 1,5 m-kantoorconcept geeft een extra druk op de werkplekken.

  Snel coronaproof kantoor met Smart Workplace

  HEVO B.V. Reageer
  Het thuiswerken leidt tot andere inzichten over werken en verandert de betekenis en functie van het kantoor zoals we het kennen van voor de coronacrisis. Ongewijzigd blijft dat het belang van het …
 • Coronaproof kantoor: scan, knelpunten en advies

  Coronaproof kantoor: scan, knelpunten en advies

  HEVO B.V. Reageer
  Voor diverse organisaties maken wij een analyse om hun kantoorgebouw coronaproof te maken. We brengen de knelpunten en mogelijkheden in beeld zodat we weer naar kantoor kunnen gaan volgens de 1,5 m …

Contactgegevens

HEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl: bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen: Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Kennisbijeenkomst en Studiedag

Kennisbijeenkomst 'Circulaire nieuwbouw op onderwijscampus Christelijk Lyceum Veenendaal' op donderdag 25 november 2021. Meer informatie.

 

Studiedag 'Hoe bouw ik een school?' op dinsdag 15 maart 2022 (09.00 - 16.30 uur), locatie kantoor HEVO 's-Hertogenbosch. Meer informatie.

Meest gelezen

Whitepapers

Bloggers