of 64707 LinkedIn

HEVO B.V.

Experts in huisvesting en Vastgoed.

Wij kunnen u ondersteunen in elk facet van vastgoedontwikkeling: van besluitvormingsproces tot gerealiseerd project.


Daarbij streven wij altijd naar gebouwen die duurzaam presteren en naar een klantrelatie die minstens zo duurzaam is. Een partnership dat we bouwen op basis van oprechte betrokkenheid, kennisuitwisseling en wederzijds vertrouwen.

Garanties en resultaatverplichtingen gaan wij daarbij niet uit de weg. Almeer dan 30 jaar bieden wij met Risicodragend Projectmanagement opdrachtgevers de zekerheid dat hun project binnen de gestelde kaders van tijd, budget en kwaliteit wordt opgeleverd.

 

Onze adviseurs zijn daarnaast voortdurend betrokken bij fusiegemeentes, visieontwikkeling, strategische vastgoed- en huisvestingsplannen (IHP),campusontwikkeling, onderhoud en verduurzamen van vastgoed in onderwijszorgsportgemeenten en het bedrijfsleven die bijdragen aan een optimale woon-, leer en leefomgeving. Overal in Nederland.

We innoveren, verbinden partijen, nemen de verantwoordelijkheid, geven garanties en doen wat we beloven.

 

Vraag het ons, wij weten er alles van.

info@hevo.nl | 073-6409409


 • Circulair en duurzaam gebouw voor WeenerXL. Uitgangspunt: 'geen uitval, geen afval'

  Circulair en duurzaam gebouw voor WeenerXL

  HEVO B.V. Reageer
  Gemeente Den Bosch had de wens bij de herhuisvesting van het werk-ontwikkelbedrijf WeenerXL om zowel een gastvrij gebouw voor medewerkers en bezoekers te realiseren als een duurzaam en circulair …
 • Frisse Scholen met een gezond binnenklimaat. Het financieren van verduurzamen, verbeteren en vernieuwen van schoolgebouwen (whitepaper).

  Frisse Scholen met een gezond binnenklimaat

  HEVO B.V. Reageer
  Het financieren van verduurzamen, verbeteren en vernieuwen van schoolgebouwen ( whitepaper ). Betere leeromgevingen, energiezuinige en Frisse Scholen met een gezond binnenklimaat. Steeds meer …
 • Inclusieve gebiedsontwikkeling; het realiseren van een gezonde en prettige leefomgeving

  Inclusieve gebiedsontwikkeling

  HEVO B.V. 1 reactie
  Het realiseren van een gezonde en prettige leefomgeving. Het realiseren van een gezonde en duurzame ruimtelijke inrichting speelt een steeds prominentere rol bij gebiedsontwikkeling. In een omgeving …
 • 50 jaar experts in huisvesting en vastgoed. 50 jaar inspireren en anticiperen

  50 jaar experts in huisvesting en vastgoed

  HEVO B.V. Reageer
  50 jaar inspireren en anticiperen. HEVO viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. In deze halve eeuw is er voor HEVO veel veranderd, omdat we altijd zijn meegegaan met de nieuwste ontwikkelingen, maar …
 • Duurzaam gemeentelijk kantoorvastgoed. Gemeenten hebben een voorbeeldfunctie en gaan voorop in de energietransitie

  Duurzaam gemeentelijk kantoorvastgoed

  HEVO B.V. Reageer
  Gemeenten hebben een voorbeeldfunctie en gaan voorop in de energietransitie. Gemeenten willen hun vastgoed in 2050 CO2-arm hebben. Ook de verduurzaming van eigen en maatschappelijk vastgoed moet …
 • Wat kost renovatie of nieuwbouw van een school?

  Wat kost renovatie of nieuwbouw van een school?

  HEVO B.V. Reageer
  Met de gratis online tool van HEVO is voor nieuwbouw of renovatie is snel inzicht te krijgen in de benodigde investeringen voor de nieuwbouw of renovatie van een onderwijsgebouw.

Contactgegevens

HEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl: bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen: Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Kennisbijeenkomst en Studiedag

Kennisbijeenkomst 'Circulaire nieuwbouw op onderwijscampus Christelijk Lyceum Veenendaal' op donderdag 25 november 2021. Meer informatie.

 

Studiedag 'Hoe bouw ik een school?' op dinsdag 15 maart 2022 (09.00 - 16.30 uur), locatie kantoor HEVO 's-Hertogenbosch. Meer informatie.

Meest gelezen

Whitepapers

Bloggers