of 59236 LinkedIn

Bent u een bruggenbouwer?

Afbeelding

Als middenmanager heb je de rol van bruggenbouwer en breng je de doelen van de organisatie en die van jouw mensen in overeenstemming met elkaar. Je bent de coach van jouw team en je inspireert je medewerkers om verder te groeien en conflicten zelf op te lossen. Binnen de organisatie speel je op meerdere schaakborden tegelijk. Daarnaast heb je de taak om het geheel te overzien en managen zonder klem te komen zitten tussen twee vuren. Een uitdagende, pittige rol.


TRAINING VERBINDEND LEIDINGGEVEN

Je beseft dat jouw rol cruciaal is en je wilt effectiever te werk gaan. Om uit te groeien tot een echte bruggenbouwer, ga je in de training verbindend leidinggeven op zoek naar de kwaliteiten die nodig zijn om verbinding te leggen. Met jezelf, met de ander en met de organisatie. Pas als je grip krijgt op je eigen gedrag en de manier waarop je reageert op anderen, ontstaat er ruimte om naar de ander te kijken en te luisteren. Dan is er ruimte voor verandering.

 

DOELGROEP 

 • Ervaren managers met een hbo- of academisch werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar werkervaring
 • Maximaal tien deelnemers
 • Werkzaam als leidinggevende of projectleider
 • Deelnemers aan deze training zijn werkzaam in profit- en non-profitorganisaties, onder andere als afdelingshoofd, teamleider, businessmanager of sectieleider

 

PROGRAMMA

 • Tijdens het intakegesprek bepaal je samen met de trainer uw leervraag en leerdoelen
 • Onderdeel van de voorbereiding op de training is een uitgebreide vragenlijst
 • Theoretische informatie en praktische oefeningen
 • Gebaseerd op voorbeelden uit je eigen praktijk
 • Je krijgt een vaste trainer die het hele programma begeleidt
 • Een persoonlijk coachingsgesprek met de trainer halverwege het programma
 • Door te oefenen met de andere deelnemers krijgt je meer inzicht in je gedragspatronen en effectiviteit


OPZET 

 • Jouw leervraag en leerdoelen vormen de basis van het programma
 • Theoretische inleidingen
 • Praktische oefeningen op basis van persoonlijke casuïstiek
 • Vertaling van leerdoelen naar concrete acties
 • Persoonlijke toegang tot de online leeromgeving


RESULTATEN

Na de training verbindend leidinggeven heb je meer inzicht in jouw positie als middenmanager en ontwikkelt een brede blik. Je weet effectief en evenwichtig om te gaan met het krachtenveld waarin je opereert en hebt inzicht in hoe je overkomt op anderen en in het effect van je gedrag en intenties. Daarbij heb je meer grip op je eigen rol en meer inzicht in je rol als coach en inspirator. Je bent beter toegerust om adequaat om te gaan met complexe situaties en veranderingen.

 

QUOTES DEELNEMERS

“Het was een bijzonder leerzame training. De omvang van de groep (6 personen) droeg bij aan ieders ontwikkeling. Of het toeval of strategie was weet ik niet, maar ik vond ook de kwaliteit van de groep excellent. Er waren verschillende maar ook overlappende ontwikkelpunten, het niveau van de deelnemers was hoog waardoor gesprekken waardevol waren en de hoeveelheid managementervaring in de ruimte was groot.

 

Henny is een trainer die mensen de ruimte geeft waar nodig maar die niet bang is om mensen (of in elk geval: mij) tot de orde te roepen wanneer nodig. De sfeer in de groep wordt voor een groot deel bepaald door de wijze waarop een trainer met de groep omgaat en Henny voelt als weinig andere trainers aan wat een groep nodig heeft. Ik vind dat een onontbeerlijke kwaliteit en ik ben blij dat we haar als trainer hebben mogen ervaren. Ik kan deze training aan een ieder aanbevelen. “


Verstuur dit artikel naar Google+

Aanmelden training

 

Afbeelding

Powered by:


Afbeelding


LOCATIE

Garderen of Wolfheze

 

DUUR
Vierdaagse training van tien dagdelen: twee blokken van twee aaneengesloten dagen met avondprogramma en overnachting. Tussentijds een coachingsessie


Intake:    26 oktober 2017 (invullen vragenlijst)

Blok 1:   2 en 3 november 2017

Blok 2:   20 en 21 december 2017

 

KOSTEN

Prijs       € 2.950,-
De prijs voor deze training is inclusief intakegesprek, vragenlijst en certificaat, exclusief BTW en accommodatiekosten à € 695,-.

 

Afbeelding

 

CONTACT

Horizon Training & Ontwikkeling

Mink Jelle Zijlstra

Accountmanager

 

T: 088 - 556 02 17

E: zijlstra@horizontraining.nl 

Trainer: Henny Veldhuizen

Afbeelding

 

Klik hier voor de CV van Henny Veldhuizen.