of 59250 LinkedIn

Steun aan krimpgebieden

Reageer

AfbeeldingHoe moeilijk is het om werk te vinden als je van allochtone afkomst bent? Of wanneer je woont in een regio waar de jeugd weg trekt, het werk achterna. In Noord-Oost Groningen bijvoorbeeld, waar ook de grote werkgever de poorten moest sluiten.

 

Lees het in UWVMagazine

In de papieren uitgave van UWVMagazine, aandacht voor de positie van ZBO’s. En hoe denkt Job Cohen over de gevolgen van de Participatiewet en hoe ziet hij de toekomst van de sociale werkvoorziening? Lees ook het verhaal van Sjoerd Kranen, met het syndroom van Asperger.Ddankzij de academische werkplaats ‘Samen doen’ krijgt hij zijn leven goed op de rit. ‘Ik zou niet in m’n eentje op een zolderkamer willen zitten.’

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
















Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine Online november 2017

Afbeelding

Quotumregeling overheid

In het kader van de Banenafspraak gaat per 1 januari 2018 voor overheidswerkgevers de quotumregeling in. Vanaf 2020 kan dit leiden tot het daadwerkelijk opleggen van boetes. Individuele overheidswerkgevers die niet voldoende extra banen hebben gecreëerd voor arbeidsgehandicapten, moeten straks betalen voor niet-ingevulde banen. In het UWV Magazine online lees je meer over de boete voor te weinig banen.

Whitepapers