of 59232 LinkedIn

Steun aan krimpgebieden

Reageer

AfbeeldingHoe moeilijk is het om werk te vinden als je van allochtone afkomst bent? Of wanneer je woont in een regio waar de jeugd weg trekt, het werk achterna. In Noord-Oost Groningen bijvoorbeeld, waar ook de grote werkgever de poorten moest sluiten.

 

Lees het in UWVMagazine

In de papieren uitgave van UWVMagazine, aandacht voor de positie van ZBO’s. En hoe denkt Job Cohen over de gevolgen van de Participatiewet en hoe ziet hij de toekomst van de sociale werkvoorziening? Lees ook het verhaal van Sjoerd Kranen, met het syndroom van Asperger.Ddankzij de academische werkplaats ‘Samen doen’ krijgt hij zijn leven goed op de rit. ‘Ik zou niet in m’n eentje op een zolderkamer willen zitten.’

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine Online september 2017

Afbeelding

Schatkist met gegevens

In de polisadministratie van UWV zijn de loon- of uitkeringsgegevens te vinden van zo’n 12 miljoen Nederlanders. Private en publieke partijen maken gebruik van deze gegevens, waaronder ook veel gemeenten. In dit nummer van UWV Magazine duiken we in de polis en zien we hoe data-analyse wordt ingezet om bepaalde informatie te genereren of trends te signaleren. 

 

Verder in dit nummer van UWV Magazine o.a. aandacht voor een opmerkelijk initiatief in de Haagse Schilderswijk om werkloze buurtbewoners te helpen.

 

 

 

 

 

Whitepapers

Columns