of 59232 LinkedIn

Nieuw instituut moet kennis rond arbeid en gezondheid bundelen

Reageer

AfbeeldingWetgeving zoals de Participatiewet maakt het steeds belangrijker dat professionals beschikken over  kennis van arbeid en gezondheid. Een nieuw op te richten landelijk kennisinstituut zou de opgedane kennis moeten bundelen en vertalen naar mensen die er in de praktijk mee moeten werken. UWV-bestuurder Fred Paling pleit hiervoor in het december-nummer van UWV Magazine Online

UWV Magazine Online staat deze keer in het teken van samenwerking tussen UWV en gemeenten. Zo komt Jantine Kriens, voorzitter van de directieraad van de VNG,  aan het woord. Zij is optimistisch over de voortgang van de regionale werkbedrijven. Verder in dit nummer aandacht voor de Wet banenafspraak, in de volksmond beter bekend als de Quotumwet.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine Online september 2017

Afbeelding

Schatkist met gegevens

In de polisadministratie van UWV zijn de loon- of uitkeringsgegevens te vinden van zo’n 12 miljoen Nederlanders. Private en publieke partijen maken gebruik van deze gegevens, waaronder ook veel gemeenten. In dit nummer van UWV Magazine duiken we in de polis en zien we hoe data-analyse wordt ingezet om bepaalde informatie te genereren of trends te signaleren. 

 

Verder in dit nummer van UWV Magazine o.a. aandacht voor een opmerkelijk initiatief in de Haagse Schilderswijk om werkloze buurtbewoners te helpen.

 

 

 

 

 

Whitepapers

Columns