of 59167 LinkedIn

Nieuw instituut moet kennis rond arbeid en gezondheid bundelen

Reageer

AfbeeldingWetgeving zoals de Participatiewet maakt het steeds belangrijker dat professionals beschikken over  kennis van arbeid en gezondheid. Een nieuw op te richten landelijk kennisinstituut zou de opgedane kennis moeten bundelen en vertalen naar mensen die er in de praktijk mee moeten werken. UWV-bestuurder Fred Paling pleit hiervoor in het december-nummer van UWV Magazine Online

UWV Magazine Online staat deze keer in het teken van samenwerking tussen UWV en gemeenten. Zo komt Jantine Kriens, voorzitter van de directieraad van de VNG,  aan het woord. Zij is optimistisch over de voortgang van de regionale werkbedrijven. Verder in dit nummer aandacht voor de Wet banenafspraak, in de volksmond beter bekend als de Quotumwet.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine Online mei 2017

AfbeeldingInvloed van de Wwz

De Wet werk en zekerheid (Wwz) zou flexwerk ‘vaster’ en vast werk minder vast moeten maken. Van dat laatste is nog niet veel te merken. In het mei-nummer van UWVMagazine online de oorzaken van en mogelijke oplossingen voor dit probleem.

 

Verder in dit nummer van UWVMagazine online aandacht voor werk voor statushouders. In de gemeente Leiden worden vluchtelingen aan wie asiel is verleend bij het LUMC aan het werk geholpen.

Whitepapers

Columns