of 59045 LinkedIn

Nieuw instituut moet kennis rond arbeid en gezondheid bundelen

Reageer

AfbeeldingWetgeving zoals de Participatiewet maakt het steeds belangrijker dat professionals beschikken over  kennis van arbeid en gezondheid. Een nieuw op te richten landelijk kennisinstituut zou de opgedane kennis moeten bundelen en vertalen naar mensen die er in de praktijk mee moeten werken. UWV-bestuurder Fred Paling pleit hiervoor in het december-nummer van UWV Magazine Online

UWV Magazine Online staat deze keer in het teken van samenwerking tussen UWV en gemeenten. Zo komt Jantine Kriens, voorzitter van de directieraad van de VNG,  aan het woord. Zij is optimistisch over de voortgang van de regionale werkbedrijven. Verder in dit nummer aandacht voor de Wet banenafspraak, in de volksmond beter bekend als de Quotumwet.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine november 2016

Afbeelding

WGA’ers weer in beweging

Wie voor 80 tot 100% arbeidsongeschikt is verklaard en een WGA-uitkering krijgt, raakt gemakkelijk buiten beeld. Met een speciaal project helpt UWV deze WGA’ers, die vaak al jaren niet meer werken. Door ze aandacht te geven, komen deze klanten in beweging en staan ze positiever tegenover hun toekomst. In het novembernummer van UWVMagazine online een praktijkverhaal.

 

Ook in dit nummer:

Een kijkje achter de schermen hoe UWV continu bezig  is om tot andere en betere vormen van dienstverlening te komen. Lees in een column van curator Toni van Hees hoe hij en zijn collega’s de belangen van werknemers behartigen.

Whitepapers

Columns