of 59004 LinkedIn

Nieuw instituut moet kennis rond arbeid en gezondheid bundelen

Reageer

AfbeeldingWetgeving zoals de Participatiewet maakt het steeds belangrijker dat professionals beschikken over  kennis van arbeid en gezondheid. Een nieuw op te richten landelijk kennisinstituut zou de opgedane kennis moeten bundelen en vertalen naar mensen die er in de praktijk mee moeten werken. UWV-bestuurder Fred Paling pleit hiervoor in het december-nummer van UWV Magazine Online

UWV Magazine Online staat deze keer in het teken van samenwerking tussen UWV en gemeenten. Zo komt Jantine Kriens, voorzitter van de directieraad van de VNG,  aan het woord. Zij is optimistisch over de voortgang van de regionale werkbedrijven. Verder in dit nummer aandacht voor de Wet banenafspraak, in de volksmond beter bekend als de Quotumwet.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine oktober 2016

Afbeelding

Twee jaar Participatiewet

Sinds de invoering van de Participatiewet ontfermt de gemeente zich over ‘kwetsbare jongeren’. Marion van Limpt van Baanbrekers, een samenwerkingsverband van drie Brabantse gemeenten, waarschuwt dat jongeren uit het speciaal onderwijs tussen wal en schip dreigen te vallen. Dat en meer over twee jaar Participatiewet in het oktobernummer van UWVMagazine online.

 

Ook in dit nummer: CIO Aart van der Vlist van UWV over de noodzaak om te investeren om de ICT te vereenvoudigen en moderniseren. Verder in dit onlinenummer aandacht voor internationale fraude met uitkeringen.

Whitepapers

Columns