of 59004 LinkedIn

De aorta van Nederland

Reageer

Afbeelding

De loonaangifteketen, waarvan CBS, Belastingdienst en UWV de eigenaren zijn, is een van de grootste informatieketens van de overheid, met onder andere gegevens over lonen en dienstverbanden. Hapert deze ‘aorta van de BV Nederland’ dan zitten vitale organen van de samenleving plots danig in het nauw. Maar gelukkig is die kans vrijwel nihil, verzekert Piet Stam, ketenregisseur bij UWV in het maartnummer van UWVMagazine online.

 

In dit nummer ook aandacht voor de trendwatchers van UWV. Zij kijken vooruit naar de dienstverlening van de toekomst. Is die volkomen digitaal? Kun je straks nog bellen naar UWV? Krijgen we zelfdenkende computers? Lees meer in UWVMagazine online.

 

Lees UWVMagazine online

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine oktober 2016

Afbeelding

Twee jaar Participatiewet

Sinds de invoering van de Participatiewet ontfermt de gemeente zich over ‘kwetsbare jongeren’. Marion van Limpt van Baanbrekers, een samenwerkingsverband van drie Brabantse gemeenten, waarschuwt dat jongeren uit het speciaal onderwijs tussen wal en schip dreigen te vallen. Dat en meer over twee jaar Participatiewet in het oktobernummer van UWVMagazine online.

 

Ook in dit nummer: CIO Aart van der Vlist van UWV over de noodzaak om te investeren om de ICT te vereenvoudigen en moderniseren. Verder in dit onlinenummer aandacht voor internationale fraude met uitkeringen.

Whitepapers

Columns