of 59100 LinkedIn

De aorta van Nederland

Reageer

Afbeelding

De loonaangifteketen, waarvan CBS, Belastingdienst en UWV de eigenaren zijn, is een van de grootste informatieketens van de overheid, met onder andere gegevens over lonen en dienstverbanden. Hapert deze ‘aorta van de BV Nederland’ dan zitten vitale organen van de samenleving plots danig in het nauw. Maar gelukkig is die kans vrijwel nihil, verzekert Piet Stam, ketenregisseur bij UWV in het maartnummer van UWVMagazine online.

 

In dit nummer ook aandacht voor de trendwatchers van UWV. Zij kijken vooruit naar de dienstverlening van de toekomst. Is die volkomen digitaal? Kun je straks nog bellen naar UWV? Krijgen we zelfdenkende computers? Lees meer in UWVMagazine online.

 

Lees UWVMagazine online

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine Online maart 2017

Afbeelding

Kunnen we het uitvoeren?

 

De verkiezingen zijn achter de rug en mogelijke coalities worden onderzocht. Wat willen de verschillende politieke partijen met de arbeidsmarkt en sociale zekerheid en wat zijn de gevolgen hiervan voor UWV? Strategisch beleidsadviseur Maarten Dolfing komt hierover aan het woord in het maartnummer van UWVMagazine Online. ‘De vraag is: Kunnen we het uitvoeren en zo ja, hoe?’

 

Verder in dit nummer aandacht voor het vak van verzekeringsarts. Hoe beoordelen verzekeringsartsen, welke richtlijnen hanteren ze en hoe pakken die in de praktijk uit? En: is de beoordelingssystematiek nog wel up-to-date?

Whitepapers

Columns