of 59045 LinkedIn

De aorta van Nederland

Reageer

Afbeelding

De loonaangifteketen, waarvan CBS, Belastingdienst en UWV de eigenaren zijn, is een van de grootste informatieketens van de overheid, met onder andere gegevens over lonen en dienstverbanden. Hapert deze ‘aorta van de BV Nederland’ dan zitten vitale organen van de samenleving plots danig in het nauw. Maar gelukkig is die kans vrijwel nihil, verzekert Piet Stam, ketenregisseur bij UWV in het maartnummer van UWVMagazine online.

 

In dit nummer ook aandacht voor de trendwatchers van UWV. Zij kijken vooruit naar de dienstverlening van de toekomst. Is die volkomen digitaal? Kun je straks nog bellen naar UWV? Krijgen we zelfdenkende computers? Lees meer in UWVMagazine online.

 

Lees UWVMagazine online

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine november 2016

Afbeelding

WGA’ers weer in beweging

Wie voor 80 tot 100% arbeidsongeschikt is verklaard en een WGA-uitkering krijgt, raakt gemakkelijk buiten beeld. Met een speciaal project helpt UWV deze WGA’ers, die vaak al jaren niet meer werken. Door ze aandacht te geven, komen deze klanten in beweging en staan ze positiever tegenover hun toekomst. In het novembernummer van UWVMagazine online een praktijkverhaal.

 

Ook in dit nummer:

Een kijkje achter de schermen hoe UWV continu bezig  is om tot andere en betere vormen van dienstverlening te komen. Lees in een column van curator Toni van Hees hoe hij en zijn collega’s de belangen van werknemers behartigen.

Whitepapers

Columns