of 59100 LinkedIn

Beter inzicht in kans op werk met online tool

Reageer

AfbeeldingDe digitale dienstverlening van UWV wordt in hoog tempo uitgebreid met tools voor verschillende doelgroepen. Zo is er de ‘Werkverkenner, een instrument dat WW’ers inzicht verschaft in hun kansen op werk. Lees er alles over in het nieuwe UWVMagazine online.

 

Verder UWVMagazine online: een in de medische wereld beproefde methode die nu ook succesvol toegepast in de verzekeringsgeneeskunde, Evidence Based Medicine  (EBM). Die helpt verzekeringsartsen het beste medisch-wetenschappelijk onderzoek te vinden in hun zoektocht naar een betere onderbouwing van de arbeidsongeschiktheidsbeoordeling. “Het is geen vervanging van, maar een aanvulling op de meer klassieke medische methode van lichamelijk/psychisch onderzoek en het spreekkamercontact”, zegt verzekeringsarts/kennisadviseur Rob Kok, die afgelopen december op dit onderwerp promoveerde . Lees ook de column ‘Een schitterend ongeluk’ van  Rob Kok  die door een vergissing van een hoogleraar een betere  verzekeringsarts is geworden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine Online maart 2017

Afbeelding

Kunnen we het uitvoeren?

 

De verkiezingen zijn achter de rug en mogelijke coalities worden onderzocht. Wat willen de verschillende politieke partijen met de arbeidsmarkt en sociale zekerheid en wat zijn de gevolgen hiervan voor UWV? Strategisch beleidsadviseur Maarten Dolfing komt hierover aan het woord in het maartnummer van UWVMagazine Online. ‘De vraag is: Kunnen we het uitvoeren en zo ja, hoe?’

 

Verder in dit nummer aandacht voor het vak van verzekeringsarts. Hoe beoordelen verzekeringsartsen, welke richtlijnen hanteren ze en hoe pakken die in de praktijk uit? En: is de beoordelingssystematiek nog wel up-to-date?

Whitepapers

Columns