of 59045 LinkedIn

Beter inzicht in kans op werk met online tool

Reageer

AfbeeldingDe digitale dienstverlening van UWV wordt in hoog tempo uitgebreid met tools voor verschillende doelgroepen. Zo is er de ‘Werkverkenner, een instrument dat WW’ers inzicht verschaft in hun kansen op werk. Lees er alles over in het nieuwe UWVMagazine online.

 

Verder UWVMagazine online: een in de medische wereld beproefde methode die nu ook succesvol toegepast in de verzekeringsgeneeskunde, Evidence Based Medicine  (EBM). Die helpt verzekeringsartsen het beste medisch-wetenschappelijk onderzoek te vinden in hun zoektocht naar een betere onderbouwing van de arbeidsongeschiktheidsbeoordeling. “Het is geen vervanging van, maar een aanvulling op de meer klassieke medische methode van lichamelijk/psychisch onderzoek en het spreekkamercontact”, zegt verzekeringsarts/kennisadviseur Rob Kok, die afgelopen december op dit onderwerp promoveerde . Lees ook de column ‘Een schitterend ongeluk’ van  Rob Kok  die door een vergissing van een hoogleraar een betere  verzekeringsarts is geworden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine november 2016

Afbeelding

WGA’ers weer in beweging

Wie voor 80 tot 100% arbeidsongeschikt is verklaard en een WGA-uitkering krijgt, raakt gemakkelijk buiten beeld. Met een speciaal project helpt UWV deze WGA’ers, die vaak al jaren niet meer werken. Door ze aandacht te geven, komen deze klanten in beweging en staan ze positiever tegenover hun toekomst. In het novembernummer van UWVMagazine online een praktijkverhaal.

 

Ook in dit nummer:

Een kijkje achter de schermen hoe UWV continu bezig  is om tot andere en betere vormen van dienstverlening te komen. Lees in een column van curator Toni van Hees hoe hij en zijn collega’s de belangen van werknemers behartigen.

Whitepapers

Columns