of 59167 LinkedIn

Beter inzicht in kans op werk met online tool

Reageer

AfbeeldingDe digitale dienstverlening van UWV wordt in hoog tempo uitgebreid met tools voor verschillende doelgroepen. Zo is er de ‘Werkverkenner, een instrument dat WW’ers inzicht verschaft in hun kansen op werk. Lees er alles over in het nieuwe UWVMagazine online.

 

Verder UWVMagazine online: een in de medische wereld beproefde methode die nu ook succesvol toegepast in de verzekeringsgeneeskunde, Evidence Based Medicine  (EBM). Die helpt verzekeringsartsen het beste medisch-wetenschappelijk onderzoek te vinden in hun zoektocht naar een betere onderbouwing van de arbeidsongeschiktheidsbeoordeling. “Het is geen vervanging van, maar een aanvulling op de meer klassieke medische methode van lichamelijk/psychisch onderzoek en het spreekkamercontact”, zegt verzekeringsarts/kennisadviseur Rob Kok, die afgelopen december op dit onderwerp promoveerde . Lees ook de column ‘Een schitterend ongeluk’ van  Rob Kok  die door een vergissing van een hoogleraar een betere  verzekeringsarts is geworden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine Online mei 2017

AfbeeldingInvloed van de Wwz

De Wet werk en zekerheid (Wwz) zou flexwerk ‘vaster’ en vast werk minder vast moeten maken. Van dat laatste is nog niet veel te merken. In het mei-nummer van UWVMagazine online de oorzaken van en mogelijke oplossingen voor dit probleem.

 

Verder in dit nummer van UWVMagazine online aandacht voor werk voor statushouders. In de gemeente Leiden worden vluchtelingen aan wie asiel is verleend bij het LUMC aan het werk geholpen.

Whitepapers

Columns