of 59232 LinkedIn

Beter inzicht in kans op werk met online tool

Reageer

AfbeeldingDe digitale dienstverlening van UWV wordt in hoog tempo uitgebreid met tools voor verschillende doelgroepen. Zo is er de ‘Werkverkenner, een instrument dat WW’ers inzicht verschaft in hun kansen op werk. Lees er alles over in het nieuwe UWVMagazine online.

 

Verder UWVMagazine online: een in de medische wereld beproefde methode die nu ook succesvol toegepast in de verzekeringsgeneeskunde, Evidence Based Medicine  (EBM). Die helpt verzekeringsartsen het beste medisch-wetenschappelijk onderzoek te vinden in hun zoektocht naar een betere onderbouwing van de arbeidsongeschiktheidsbeoordeling. “Het is geen vervanging van, maar een aanvulling op de meer klassieke medische methode van lichamelijk/psychisch onderzoek en het spreekkamercontact”, zegt verzekeringsarts/kennisadviseur Rob Kok, die afgelopen december op dit onderwerp promoveerde . Lees ook de column ‘Een schitterend ongeluk’ van  Rob Kok  die door een vergissing van een hoogleraar een betere  verzekeringsarts is geworden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine Online september 2017

Afbeelding

Schatkist met gegevens

In de polisadministratie van UWV zijn de loon- of uitkeringsgegevens te vinden van zo’n 12 miljoen Nederlanders. Private en publieke partijen maken gebruik van deze gegevens, waaronder ook veel gemeenten. In dit nummer van UWV Magazine duiken we in de polis en zien we hoe data-analyse wordt ingezet om bepaalde informatie te genereren of trends te signaleren. 

 

Verder in dit nummer van UWV Magazine o.a. aandacht voor een opmerkelijk initiatief in de Haagse Schilderswijk om werkloze buurtbewoners te helpen.

 

 

 

 

 

Whitepapers

Columns