of 58994 LinkedIn

Beter inzicht in kans op werk met online tool

Reageer

AfbeeldingDe digitale dienstverlening van UWV wordt in hoog tempo uitgebreid met tools voor verschillende doelgroepen. Zo is er de ‘Werkverkenner, een instrument dat WW’ers inzicht verschaft in hun kansen op werk. Lees er alles over in het nieuwe UWVMagazine online.

 

Verder UWVMagazine online: een in de medische wereld beproefde methode die nu ook succesvol toegepast in de verzekeringsgeneeskunde, Evidence Based Medicine  (EBM). Die helpt verzekeringsartsen het beste medisch-wetenschappelijk onderzoek te vinden in hun zoektocht naar een betere onderbouwing van de arbeidsongeschiktheidsbeoordeling. “Het is geen vervanging van, maar een aanvulling op de meer klassieke medische methode van lichamelijk/psychisch onderzoek en het spreekkamercontact”, zegt verzekeringsarts/kennisadviseur Rob Kok, die afgelopen december op dit onderwerp promoveerde . Lees ook de column ‘Een schitterend ongeluk’ van  Rob Kok  die door een vergissing van een hoogleraar een betere  verzekeringsarts is geworden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingUWV

Postbus 58285

1040 HG Amsterdam

www.uwv.nl

Reageren op onze artikelen? Mail naar concerncommunicatie@uwv.nl

Meer nieuws

UWVMagazine mei 2016

AfbeeldingPretpakket of baankans?

Moet je bij de keuze voor een studie vooral doen wat je leuk vindt, of kiezen voor baanzekerheid? Deze discussie is de laatste tijd weer flink opgelaaid. ‘Als overheid mag je best kritisch kijken of het geld nuttig wordt besteed’, zegt Tweede Kamerlid Anne-Wil Lucas-Smeerdijk van de VVD in het meinummer van UWVMagazine online.

 

Bekijk ook de video waarin studenten hun menig geven over hun keuze. En lees hoe UWV zijn kennis van gedragsbeïnvloeding wil inzetten om klanten een duwtje in de juiste richting te geven. Hoever mag je hierin gaan?

Whitepapers

Columns