of 59221 LinkedIn

Chaim Wannet

Trainer – opleidingsadviseur bij RadarVertige

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de jeugdzorg heb ik mezelf een redelijk beeld kunnen vormen van de vragen, wensen en grieven die leven bij medewerkers in het sociaal domein. Die kennis gebruik ik nu door trainingen voor sociaal professionals te verzorgen. Tijdens de sessies die ik in dat kader bijwoon hoor ik van deelnemers veel verhalen uit de praktijk. Over agressie en geweld, kwetsbaarheid, opvang, nazorg en de behoefte aan houvast, richtlijnen en (gedrags)protocollen. Die verhalen wil ik in dit blog laten doorklinken, om vervolgens in te gaan op achterliggende problemen en mogelijke oplossingen.

  • Veilig ambulant werken

    6 reacties

    De tegenwoordige jeugd- en gezinswerkers gaan steeds vaker op huisbezoek. Deze zogenoemde ambulante manier van werken betekent dat ze minder vanuit een voor hen vertrouwde omgeving zoals kantoor werken. Een ontwikkeling die vraagt om een heroriëntatie op het gebied van met name de veiligheid.

Afbeelding

Contactgegevens:

RadarGroep

Veemarkt 83
1019 DB Amsterdam
T: 020 463 50 50
www.radar-groep.nl
E: info@radar-groep.nl

Bloggers

NIEUWSBRIEVEN

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen bij Radar? Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven met daarin actuele thema’s en innovatieve oplossingen voor sociale vraagstukken.

 

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief van de RadarAdvies.

Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief van Stade Advies.

Whitepapers