of 59250 LinkedIn

Werken met de Verwijsindex – informatiebijeenkomst voor gemeenten

Werken met de Verwijsindex – informatiebijeenkomst voor gemeenten. Via de gebruikersvereniging beslissen gemeenten met elkaar over de doorontwikkeling van de Verwijsindex en delen zij kennis op het gebied van samenwerken binnen de jeugdzorg.
Reageer

Sinds 2009 verbindt de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal (GVMS) zo’n 70% van de Nederlandse gemeenten, die werken met de Verwijsindex van MULTIsignaal. Via deze bijzondere constructie beslissen gemeenten met elkaar over de doorontwikkeling van de Verwijsindex en delen zij kennis op het gebied van samenwerken binnen de jeugdzorg.

Delen=Vermenigvuldigen

Voor alle gemeenten die gebruik maken van MULTIsignaal vindt op dinsdag 16 mei in Utrecht de informatiebijeenkomst ‘Delen=Vermenigvuldigen’ plaats. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor beleidsmedewerkers, procesmanagers en functioneel beheerders. Gezamenlijk kijken wij hoe de informatievoorziening binnen de jeugdzorg bevorderd kan worden. Voor het eerst zijn ook de gemeenten van de stadsregio Amsterdam en de regio Hart van Brabant vertegenwoordigd, die onlangs de overstap naar MULTIsignaal maakten.

 

Samenwerking, coördinatie en regie

Op het programma staan verschillende workshops, die u meer inzicht geven in de mogelijkheden en het gebruik van de Verwijsindex. U kunt kiezen tussen onderwerpen gerelateerd aan ‘Beleid en Uitvoering’ of ‘Functioneel Beheer’. Tevens is er gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen. Wat is bijvoorbeeld uw ervaring met de sociale wijkteams en heeft u ideeën over hoe de samenwerking, coördinatie en regie in de jeugdzorg verbeterd kan worden? Ook wordt er gesproken over de mogelijkheden van integratie van de meldcode met de Verwijsindex en is er gelegenheid om vragen te stellen.

 

Aansluitend vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal (GVMS) plaats en hoort u alles over de plannen voor 2017. Daarnaast is er aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen van de Verwijsindex, de pilot Sluitend Samenwerken 0-100, en krijgt u informatie over cijfers en statistieken.

 

Kortom, een informatieve en leerzame dag met collega’s vanuit het hele land, die wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

 

Deelname is gratis voor gebruikers van MULTIsignaal.

 

Meer informatie en aanmelden

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingMULTIsignaal N.V.

Boezemweg 14

3255 MC Oude-Tonge

Postbus 114

3255 ZG Oude-Tonge

 

 

Tel.nr.  : 0187 – 640080
Website   www.multisignaal.nl
E-mail info@multisignaal.nl

Pilot Sluitend Samenwerken 0-100

Meer nieuws

Wat is de Verwijsindex?

Veilig en onbezorgd opgroeien

 

Het volledige interview vindt u op www.verwijsindex.tv. Abonnees loggen in met hun MULTIsignaal gebruikersnaam en wachtwoord