of 59250 LinkedIn

Rotterdam gestart met Sluitend Samenwerken 0-100

Rotterdam gestart met Sluitend Samenwerken 0-100. Verwijsindex voor professionals verantwoordelijk voor de zorg voor álle Rotterdammers, dus ook voor hen ouder dan 23 jaar.
Reageer

Belangrijk rondom de zorg van kinderen en volwassenen is om deze zorgen eerder in beter in beeld te krijgen. Voor de doelgroep kinderen en jongeren tot 23 jaar speelt de Verwijsindex hierbij een belangrijke rol. Rotterdam is nu gestart met een Verwijsindex voor professionals verantwoordelijk voor de zorg voor alle Rotterdammers, dus ook voor hen ouder dan 23 jaar.

Verbinding domeinen sociaal, zorg en veiligheid

Sluitend Samenwerken 0 – 100 jaar (SluiS) is een digitaal systeem waarin professionals uit de domeinen zorg, sociaal en veiligheid, kunnen aangeven dat zij betrokken zijn bij burgers. Op deze manier kunnen professionals met elkaar afstemmen om de best mogelijke begeleiding te bieden.

 

Vroegtijdig signaleren voorkomt ergere problemen

Sluitend samenwerken gaat over communiceren en samenwerking zoeken tussen organisaties en instellingen, die betrokken zijn bij burgers waar zorgen over zijn. Zorgen die zich over het eigen werkterrein uitstrekken, of die bedreigend zijn voor de gezondheid en het welzijn van die burgers zelf of hun omgeving. Door vroegtijdig te signaleren en begeleiding te bieden kan erger worden voorkomen.

 

Sluitend samenwerken 0-100 is een initiatief van de gemeente Rotterdam in samenwerking met Centrum voor Publieke Innovatie. Meer weten? Kijk op www.sluitendsamenwerken.nl

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingMULTIsignaal N.V.

Boezemweg 14

3255 MC Oude-Tonge

Postbus 114

3255 ZG Oude-Tonge

 

 

Tel.nr.  : 0187 – 640080
Website   www.multisignaal.nl
E-mail info@multisignaal.nl

Pilot Sluitend Samenwerken 0-100

Meer nieuws

Wat is de Verwijsindex?

Veilig en onbezorgd opgroeien

 

Het volledige interview vindt u op www.verwijsindex.tv. Abonnees loggen in met hun MULTIsignaal gebruikersnaam en wachtwoord