of 59250 LinkedIn

Een goed begin, start bij samenwerking!

Een goed begin, start bij samenwerking! Gemeenten doen het in de Jeugdzorg niet alleen, maar samen met zo’n 37.000 professionals, die via de Verwijsindex van MULTIsignaal met elkaar verbonden zijn.
Reageer

Wat zijn uw goede voornemens voor 2017? Samen met circa 265 gemeenten van de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal, gaan wij de Verwijsindex verder bestendigen en ontwikkelen, zodat nog meer jongeren, die te maken hebben met jeugdzorg of op een andere manier door professionals begeleid worden, ook hun goede voornemens waar kunnen maken.

Verbinding

Gemeenten doen dat natuurlijk niet alleen, maar samen met zo’n 37.000 professionals, die via de Verwijsindex van MULTIsignaal met elkaar verbonden zijn. Dit zijn medewerkers uit het onderwijs, jeugd- en gezondheidszorg, kinderopvang, maatschappelijk werk, maar bijvoorbeeld ook de politie. Stuk voor stuk mensen waar we trots op mogen zijn. Samenwerken en je inzetten voor jeugdigen die hulp nodig hebben, vraagt namelijk om actie, sociale vaardigheden, moed, mededogen, creativiteit en betrokkenheid.

 

Nieuwe gemeenten

In 2017 vergroot MULTIsignaal haar bereik en verwelkomen wij een tweetal nieuwe regio’s. De gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad nemen vanaf 1 april 2017 ook deel aan het collectief. In Brabant hebben de gemeenten Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Loon op Zand, Waalwijk, Oisterwijk en Heusden vanaf 1 januari 2017 de overstap naar MULTIsignaal gemaakt. Hierdoor komen er nog eens 10.000 professionals bij!

 

Inspiratie

Wie zijn die professionals? Op de website www.jijmaakthetverschil.nu stellen zij zich aan u voor en leest u hun verhalen. Wij hopen dat u de waardevolle ervaringen van professionals zult herkennen en dat de verhalen ook u inspireren om in 2017 het gebruik van de Verwijsindex verder te bevorderen. Zo blijft het niet bij “goede voornemens”, maar versterkt de samenwerking van professionals het veilig en gezond opgroeien van jeugdigen.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingMULTIsignaal N.V.

Boezemweg 14

3255 MC Oude-Tonge

Postbus 114

3255 ZG Oude-Tonge

 

 

Tel.nr.  : 0187 – 640080
Website   www.multisignaal.nl
E-mail info@multisignaal.nl

Pilot Sluitend Samenwerken 0-100

Meer nieuws

Wat is de Verwijsindex?

Veilig en onbezorgd opgroeien

 

Het volledige interview vindt u op www.verwijsindex.tv. Abonnees loggen in met hun MULTIsignaal gebruikersnaam en wachtwoord