of 59250 LinkedIn

In control binnen het sociaal domein

Reageer

Seminar ‘In control binnen het sociaal domein’

Bouwen aan vertrouwen

Hoe blijft u in control na alle ingrijpende stelselwijzigingen binnen het sociaal domein? Leer er alles over tijdens het tweedaagse seminar op 16 en 23 april 2015. In dit seminar staan zowel inhoud, proces als de relatie tussen netwerkpartners centraal.

inschrijven

 

De drie decentralisaties zijn een feit. Gemeenten zijn volop bezig met het verder inregelen en verbeteren van de organisatie ervan. Tegelijk dienen zich nieuwe transformatievraagstukken aan die om passende oplossingen vragen. Een visie ontwikkelen op sturing, bekostiging en monitoring is bijvoorbeeld noodzakelijk en ook zijn er inkoopplannen nodig die passen bij de nieuwe werkwijze. De vraag hierbij is: hoe doet u dit nu eigenlijk?

 

Tijdens het seminar krijgt u nieuwe informatie over instrumenten voor sturing en procesbeheersing en inzicht in inkoopmethoden. Daarnaast werkt u aan competentieontwikkeling en is er veel gelegenheid tot onderlinge uitwisseling. Op de eerste dag is René Paas, voorzitter van Divosa, onze gastspreker. Hij vertelt met passie over zijn ervaringen uit het veld rondom de participatiewet.

 

Het programma

Dag 1
The big picture – door docent Hans Rasch.
Ervaringen uit het veld van de Participatiewet – door voorzitter van Divosa René Paas.

Dag 2
Een nieuwe blik op inkoop, naar succesvol samenwerken in de keten – door gastspreker Alexander Arsath Ro’is.
Competenties – door docent/trainer Ida Wildeboer.

 

Waar en wanneer?
Op donderdag 16 april en donderdag 23 april 2015 in het BCN Utrecht CS, Catharijnesingel 48, 3511 GC Utrecht van 9.30-16.30 uur.

 

Meer informatie of aanmelden
Het seminar is bedoeld voor controllers, financieel adviseurs, beleidsadviseurs inkoop, strategisch adviseurs én leidinggevenden in het sociaal domein. De investering voor dit seminar is € 995,- euro per deelnemer (inclusief arrangementskosten, exclusief btw).

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ida Wildeboer, programmamanager Opleidingen, via 06 129 190 26 of idawildeboer@jsconsultancy.nl.

U kunt zich direct aanmelden via deze link

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Michel Kollau

Alpha Tower,

De Entree 19-21
1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding    Afbeelding    Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Sociaal

AfbeeldingVan transitie naar transformatie in het Sociaal Domein

Ontwikkelingen in het sociaal domein