of 59100 LinkedIn

Opinie

 • Windowdressing en lege winkels

  Assen heeft gekozen voor de periferie en laat de binnenstad op haar beloop. De toegezegde 6 miljoen euro mits outlet er komt, is water naar de zee dragen. Men mag dromen over en kiezen voor periferie en binnenstad, maar hoe lang houd je jezelf voor de gek? Als je een motie met elf lekker klinkende randvoorwaarden nodig hebt, zegt dat genoeg. Wie niet kiest, verliest.

 • Gewoon gezond

  De middelbare school van mijn kinderen is de eerste school in de regio met een gezonde kantine. Heel goed. Ik ben helemaal voor. Gefeliciteerd met dit succes.

 • Zandkastelen

  De enorme maatschappelijke ophef over het, voor mij nog steeds niet helder gemotiveerde, voornemen van minister Melanie Schultz om meer ruimte te bieden aan bouwen langs de kust, verraste haar. Dat was toch eigenlijk wel het meest verrassende aan alle media-aandacht.

 • Track & trace the money

  Hoe leuk zou het zijn als we via een soort track-and-tracesysteem zouden kunnen nagaan waar ons geld vandaan komt? Dat moet niet zo moeilijk zijn. Het meeste geld loopt langs de digitale snelweg. Daar zou gemakkelijk een pakketje informatie aan kunnen worden gehangen.

Vacatures

Van onze partners

Whitepapers

Alle whitepapers

Dossiers

Opleidingen Ruimte en Milieu