of 59221 LinkedIn

Theo Sikkema

Adviseur.

Door samen met anderen concrete resultaten te bereiken raak ik geïnspireerd en gemotiveerd. Tijdens mijn studietijd heb ik bijvoorbeeld voor Stichting KEI in Groningen het proces begeleid tot het komen tot een lange termijn beleid. Mijn kracht zit hem in de samenwerking met anderen en het kunnen vertalen van ambities en complexe situaties naar operationele stappen. Alleen zo komen de resultaten er. Deze stap naar concreetheid kenmerkt mijn instelling. Samen doelstellingen bereiken gaat mij ook gemakkelijk af door mijn relatiegerichte instelling.

Kenmerkend voor mij zijn nauwkeurigheid, enthousiasme en resultaatgerichtheid. Ik sta altijd open om nieuwe wegen in te slaan en nieuwe zaken te leren.

 

Neem hier contact met mij contact

  • Lokale overheden zijn de cruciale factor in realisatie circulaire economie

    Reageer

    Afbeelding

    De circulaire economie is inmiddels goed bekend. Hij moet alleen nog gerealiseerd worden. Recent had de VNG een bestuurlijke top over dit onderwerp. De conclusie van dit congres: bestuurders moeten politiek lef tonen en stappen zetten. Hoe je dat doet? In deze blog een aantal stappen die je zetten kan.

Contactgegevens

Afbeelding

Ruimte, Wonen & Economie BV

Mw. Drs. I. (ilta) van der Mast, Partner

ima@tg.nl

Michiel Cappendijk, Adviseur

mcp@tg.nl

Stationsplein 1
Postbus 907
3800 AX Amersfoort
+31 (0) 6 53 210 998
+31 (0) 33 467 7230

www.twynstragudde.nl


Whitepapers Twynstra Gudde

Afbeelding

Bloggers

Afbeelding