of 59183 LinkedIn

Loes van der Beek

Adviseur

Vanuit een brede belangstelling voor politiek, filosofie, sociologie, organisatiegedrag en werkcultuur wil ik mij graag verdiepen in vraagstukken op het gebied van leren, ontwikkelen, en veranderen. Hierbij ligt mijn interesse in het maken van combinaties tussen hard en zacht, mens en systeem, onderzoek en experiment.

 

Met mijn gedreven, ondernemende en creatieve houding pak ik vraagstukken graag op eigenzinnige wijze aan. Ik ben analytisch sterk, sociaal en kan goed luisteren. Hierdoor ben ik in staat tussen de regels door te lezen en om snel de essentie in een gesprek op te vangen. Ik ben hierbij niet bang om de vinger op de zere plek te leggen.

 

Als afgestudeerd organisatiewetenschapper en cultuurwetenschapper deed ik onderzoek naar de verschillen en overeenkomsten tussen generaties in teams, met betrekking tot hun perceptie van teamleren. Ik onderzocht hoe de tijd waarin je bent opgegroeid invloed heeft op de manier waarop je aankijkt tegen samenwerken, feedback en het genereren van nieuwe ideeën in een team. Het uitgangspunt hierbij is steeds: Wat kunnen verschillende generaties van elkaar leren, jong van oud en oud van jong, om op die manier gezamenlijk bij de tijd te blijven?

 

Stuur E-mail of bel: 0640769594

 

Lees meer

 

  • Effectief samenwerken en leren in een team met verschillende generaties

    Reageer

    Hoe doe je dat?

    Hoe beïnvloedt de tijd waarin je bent opgegroeid de manier waarop je vandaag de dag werkt en leert in teamverband? Wat kunnen verschillende generaties van elkaar leren: jong van oud en oud van jong, om op die manier gezamenlijk bij de tijd te blijven?

Contactgegevens

Afbeelding

Ruimte, Wonen & Economie BV

Mw. Drs. I. (ilta) van der Mast, Partner

ima@tg.nl

Michiel Cappendijk, Adviseur

mcp@tg.nl

Stationsplein 1
Postbus 907
3800 AX Amersfoort
+31 (0) 6 53 210 998
+31 (0) 33 467 7230

www.twynstragudde.nl


Whitepapers Twynstra Gudde

Afbeelding

Bloggers

Afbeelding