of 59183 LinkedIn

Jeroen den Uyl

Partner

Allianties voor maatschappelijke vraagstukken. Maatschappelijke vragen zijn vaak van de overheid, en soms van andere organisaties. Duidelijker wordt steeds meer dat zij dat niet alleen kunnen. Ik help maatschappelijke vraagstukken op te lossen door allianties te slaan. Ik laat het (onvermoede) netwerk van de organisaties wérken. Dat netwerk is een belangrijke succesfactor. Ik breng graag organisaties samen en laat hen samen werken zodat maatschappelijke vraagstukken worden aangepakt.

 

About me

Hoe doe ik dat?

Door de energie tussen de organisaties en de professionals te laten stromen en hen bewust te maken van hun eigen belang en het belang van derden. Door hun luisterkracht en sensitiviteit te versterken. Dat vergt ook vrij en kwetsbaar durven zijn; om je eigen belang te formuleren, om creatieve ideeën in te brengen, om samen naar winst te zoeken. Ongelijksoortige organisaties koppelen creëert nieuwe kansen. De allianties die ontstaan, zijn gebaseerd op wederzijdse belangen, Mutual Gains.

 

Ik doe dat als partner voor gemeenten, corporaties en bedrijven. Ik baseer me op mijn ervaring in sociale, fysieke en economische vernieuwing, mijn politieke ervaring, en mijn praktijk in het creëren van allianties. Zo ben ik heel trots op het kenniscentrum voor duurzame mode. Ik creëerde een alliantie van bedrijven, onderwijsinstellingen etc. die duurzame economische groei creëert.
Ik doe dat geestdriftig, realistisch en volhardend.

 

Contact / T 033 - 467 77 69

  • Privatisering? Vergemeenschappelijking!

    Reageer

Contactgegevens

Afbeelding

Ruimte, Wonen & Economie BV

Mw. Drs. I. (ilta) van der Mast, Partner

ima@tg.nl

Michiel Cappendijk, Adviseur

mcp@tg.nl

Stationsplein 1
Postbus 907
3800 AX Amersfoort
+31 (0) 6 53 210 998
+31 (0) 33 467 7230

www.twynstragudde.nl


Whitepapers Twynstra Gudde

Afbeelding

Bloggers

Afbeelding