of 59054 LinkedIn

SRO en DWA bundelen krachten voor verduurzaming

SRO en DWA bundelen krachten voor verduurzaming. SRO schakelt DWA in als programmamanager duurzaamheid.
Reageer

SRO schakelt DWA in als programmamanager duurzaamheid.

SRO is actief in de regio’s Eemland en Kennemerland. SRO beheert ruim 450 accommodaties voor verschillende gemeenten. De grootste zijn Amersfoort en Haarlem, die SRO ontzorgt met hun maatschappelijk vastgoed.

Jancor de Boer, directeur SRO: “De komende jaren zetten wij fors in op duurzaamheid. Dat doen we vanuit ons maatschappelijk ondernemerschap (minder milieubelasting), maar ook vanuit bedrijfseconomische redenen (minder energiekosten). Om hieraan een krachtige impuls te geven, schakelen we de hulp in van een duurzaamheidsexpert. Samen met DWA willen we een integrale beleidsvisie duurzaamheid opstellen. Andere onderdelen van onze overeenkomst zijn het overbrengen van specifieke kennis aan SRO-medewerkers en het bijdragen aan lopende projecten als de optimalisatie van warmte- en koudeopslag-systemen, het uitvoeren van energiescans en het opstellen van duurzame Meerjaren Onderhoudsplannen.”

 

“Kort gezegd gaat het erom dat wij SRO meenemen in de pragmatische toepassing van duurzaamheid en energiebesparingsmogelijkheden, zodat ze over een jaar over de kennis en vaardigheden beschikken om zelfstandig, vanuit integrale duurzaamheid, het beheer en de exploitatie van het maatschappelijke vastgoed uit te voeren. Aangezien het vormgeven en uitvoeren van duurzaamheidsbeleid onze core business is, is deze rol ons op het lijf geschreven”, aldus René Jansen, senior adviseur bij DWA.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 167,

3800 AD  Amersfoort

Soesterweg 556,

3812 BP  Amersfoort

Minckelersweg 40,

2031 EM Haarlem

Telefoon (033) 422 51 00

www.sro.nl

E mail info@sro.nl

Meer nieuws

Whitepapers