of 59045 LinkedIn

Samenwerking Gemeente Zandvoort

Samenwerking Gemeente Zandvoort
Reageer

De gemeenteraad van de Zandvoort is op 25 november akkoord gegaan met een meerjarige samenwerking tussen de gemeente en SRO. Doel van de samenwerking is om de maatschappelijke accommodaties van de gemeente Zandvoort efficiënt te beheren.

In 2013 had het college van B&W al besloten om samen te werken met SRO door een intentieovereenkomst aan te gaan. De gemeenteraad heeft nu besloten tot de oprichting van een joint venture tussen de gemeente Zandvoort en SRO. Met als doel het beheren, onderhouden, exploiteren en realiseren van maatschappelijk vastgoed. Wethouder Bluijs: ‘de ingeslagen weg is de beste garantie voor het op peil brengen en houden van de gemeentelijke bezittingen. Met deze nieuwe joint venture houden we maximaal regie’.

 

Vanaf 2015 gaat SRO ruim 35 accommodaties in Zandvoort beheren en onderhouden, waaronder de reddingspost zuid, het raadhuis, de toren van de NH-kerk en een aantal sportvelden. Jancor de Boer, directeur SRO: ‘op termijn leidt dit een hoger financieel en maatschappelijk rendement van de maatschappelijke accommodaties tegen lagere kosten. De gemeente Zandvoort behoudt in de samenwerking de regie en kan daarnaast optimaal profiteren van de kennis en kunde van SRO, waardoor zij in haar uitvoeringstaken wordt ontzorgd’.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 167,

3800 AD  Amersfoort

Soesterweg 556,

3812 BP  Amersfoort

Minckelersweg 40,

2031 EM Haarlem

Telefoon (033) 422 51 00

www.sro.nl

E mail info@sro.nl

Meer nieuws

Whitepapers