of 59250 LinkedIn

Marja Versleijen

Managing director Nederland

 • 2018 - Het Waterstofjaar

  Reageer

  Alhoewel de traditie van Driekoningen voorschrijft dat de tijd van het overdragen van de beste wensen voorbij is, wil ik u toch een voorspoedig nieuwjaar wensen! Ik kijk er naar uit om met PitPoint een volgende stap te zetten in het verder verduurzamen van het Europese wagenpark.

 • Een jaar verder

  Reageer

  Van langzame transitie naar meer ambitie

  Op het moment van schrijven is Sinterklaas al het land uit en staan de Kerstdagen voor de deur. Voor mij persoonlijk was het een bijzonder eerste jaar als managing director van PitPoint Nederland. Dagelijks ben ik er getuige van hoe ons bedrijf groeit en bloeit en zich steeds meer positioneert als dé leverancier van schone brandstoffen. Ik ben dan ook trots op ons team in Nieuwegein en in de rest van Europa, waar wij ook steeds meer voet aan de grond krijgen.

 • Omarm de toekomst

  Reageer

  In mijn vorige blog stond ik uitvoerig stil bij het Regeerakkoord, dat PitPoint voorzichtig positief stemde. De weken erna stond politiek Den Haag in het teken van het zoeken naar bewindslieden en vorige week het langverwachte debat over de regeringsverklaring van Rutte III. Een van onze speerpunten blijft dat er meer resultaat geboekt moet worden op het gebied van duurzaam inkopen. Persoonlijk ben ik dan ook erg blij dat Stientje van Veldhoven is benoemd tot staatssecretaris van Infrastructuur & Waterstaat. Iemand die begrijpt waarom het nodig is om het Nederlandse wagenpark te vergroenen. PitPoint wenst haar veel succes en blijft kritisch meekijken.

 • Voorzichtig positief

  Reageer

  Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zo ver: de formerende partijen presenteerden hun langverwachte Regeerakkoord, ‘Vertrouwen in de toekomst’.  Een motto dat naadloos aansluit bij de ambitie van PitPoint, dus onze interesse was gelijk gewekt. Het is duidelijk dat een nieuw kabinet voor grote opgaven staat als het gaat om duurzaamheid, klimaat en vergroening van de mobiliteit. Laten we de kabinetsplannen op dit gebied eens langs de meetlat van PitPoint leggen.

 • Top 3 tips voor de nieuwe Klimaatminister. Duurzame mobiliteit draagt niet alleen bij aan het behalen van onze (internationale) energiedoelstellingen, maar bovenal aan een betere leefomgeving.

  Top 3 tips voor de nieuwe Klimaatminister

  3 reacties

  Nu het einde van het formatieproces zo langzamerhand in zicht komt is het grote speculeren van poppetjes en posities begonnen. De Telegraaf schreef eerder al dat er een nieuwe minister voor Klimaatzaken komt.

 • Op naar een lokaal duurzaamheidsakkoord

  Reageer

  Nu er dagelijks wordt gelekt uit de kabinetsonderhandelingen mogen we voorzichtig concluderen dat de formatie op stoom komt. Zouden de vier partijen al een akkoord hebben bereikt op het gebied van klimaat, duurzaamheid en mobiliteit? En welke bewindspersoon mag uitvoering geven aan deze plannen? Het houdt de gemoederen, ook bij PitPoint, bezig. Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om de, mede door PitPoint, ondertekende oproep voor een duurzaam regeerakkoord, nogmaals onder de aandacht te brengen.

Contactgegevens

AfbeeldingPitPoint

Gelderlandhaven 4, 3433 PG Nieuwegein
030-4100800
www.pitpoint.nl 
info@pitpoint.nl

Twitter / Linkedin

Whitepapers

Zijn uw tankstations al toekomstklaar?

Afbeelding

Bloggers

PitPoint post

Afbeelding


Blijf op de hoogte van schone brandstoffen en de toepassing ervan!

 

Schrijf u hier in voor digitale post van PitPoint