of 59167 LinkedIn

Marco Fossen

Relatiemanager overheid

 • Groene golf?

  Reageer

  De zomer staat weer voor de deur. Voor het derde opeenvolgende jaar betekent dit dat de Stichting Natuur & Milieu weer aan de slag gaat met de jaarlijkse benchmark duurzaam inkopen van mobiliteit door gemeenten. Ik ben nu al nieuwsgierig naar de gemeente die dit jaar als beste uit de bus komt, en gaan alle gemeenten over de hele linie beter scoren?

 • Groengas dé groene brandstof, GTL geen optie

  Reageer

  De afvalsector in Nederland stapt meer en meer af van diesel als brandstof. Logisch, vinden wij bij PitPoint clean fuels. Bedrijven als Omrin, Meerlanden en AVRI zijn prachtige voorbeelden van afvalinzamelaars die als het ware bij de burger komen tanken. Het afval dat ze verzamelen, verwerken ze tot Groengas. Over een circulaire economie gesproken!

   

  Groengas en Elektriciteit zijn de schoonste vormen van brandstof, samen met waterstof. Die laatste zal op termijn zonder twijfel de meest belangrijke brandstof worden om het doel van zero-emissie te behalen, maar op het moment zijn motoren op waterstof gewoonweg nog te duur. Wel is het zaak om de ontwikkeling te blijven stimuleren.

Contactgegevens

AfbeeldingPitPoint

Gelderlandhaven 4, 3433 PG Nieuwegein
030-4100800
www.pitpoint.nl 
info@pitpoint.nl

Twitter / Linkedin

Whitepapers

Zijn uw tankstations al toekomstklaar?

Afbeelding

Bloggers

PitPoint post

Afbeelding


Blijf op de hoogte van schone brandstoffen en de toepassing ervan!

 

Schrijf u hier in voor digitale post van PitPoint