of 59221 LinkedIn

Veranderende domein van de ruimtelijke ontwikkeling vraagt om nieuw talent

Reageer

Met De Nieuwe Voorhoede verbindt Over Morgen aanstormend talent met gevestigde en vernieuwende bedrijven in het ruimtelijk domein. De Nieuwe Voorhoede is wat je gisteren een traineeship zou noemen. Twee jaar lang zit het talent als zelfstandig ondernemer bij verschillende partijen in een ontwikkelprogramma. Het programma bestaat uit leren door ervaring, leren van elkaar en leren van anderen. Deze partijen zijn overheden, woningcorporaties, adviesbureaus, ontwikkelaars, bouwbedrijven en beleggers.

De Nieuwe Voorhoede speelt in op het veranderende domein van de ruimtelijke ontwikkeling. De afgelopen jaren vragen ruimtelijke vraagstukken naar creatieve oplossingen nu middelen schaars zijn geworden. Een frisse blik, creatieve oplossingen en nieuwe energie zijn nodig om met dit soort oplossingen te komen. Nieuw talent is bij uitstek in staat om dit te brengen.

Maar juist dit talent heeft de laatste jaren in het ruimtelijk domein maar mondjesmaat hun eerste baan kunnen bemachtigen bij overheden, corporaties, projectontwikkelaars, beleggers of adviesbureaus. Met De Nieuwe Voorhoede bieden we een podium waar gevestigde vernieuwers en talent elkaar ontmoeten.

 

logo DNV hoge kwaliteitBen jij De Nieuwe Voorhoede? Als gevestigde vernieuwer of als ondernemend talent? Kijk dan op de website www.denieuwevoorhoede.nl en volg ons op Facebook en Twitter.

 

Feddo Zielstra
06 19 19 22 29 | mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers