of 59221 LinkedIn

Slotspektakel Ruimte voor Ruimdenkers op 13 maart!

Reageer

Met de prijsvraag Ruimte voor Ruimdenkers bedenken tien jonge creatieve teams baanbrekende oplossingen voor leegstaande locaties in Overijssel. De prijsvraag is in oktober geïnitieerd door provincie Overijssel. Vrijdag 13 maart is de Prijsuitreiking waarvoor je je gratis aan kunt melden!

AfbeeldingPlannen voor o.a. een insectenboerderij, pop-up-waste-restaurant, een sport- en welness-oord, een duurzaam energie erf, maken kans op de hoofdprijs van €20.000,- (bekijk alle teams en hun ideeën hier).

 

De jury (Bert Boerman, Ralph Keuning, Ellen Masselink, Maike van Stiphout, Guido de Vries) nomineert aan het eind van de ochtend twee teams. Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar.

 

Het Slotspektakel belooft een middag vol energie, afwisseling en verwondering te worden! Een leegstaande hal van de oude Almelose fabriek van textielbedrijf Ten Cate vormt het passende decor van het event. De hal wordt omgetoverd tot parade-achtige expositieruimte met catwalk waar de tien teams van Ruimdenkers hun vernieuwende ideeën voor leegstandslocaties presenteren aan jury en publiek.

 

Wil je dit unieke event bijwonen? Meld je dan nu gratis aan via het online webformulier.

 

Over Morgen verzorgt onder meer de website en marketingcampagne voor de prijsvraag. Voor meer informatie neem je contact op met Feddo Zielstra.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers