of 59232 LinkedIn

Mirte van der Vliet

Junior Projectmanager bij Over Morgen.

Lees hier meer

 • Van participatieladder naar motivatieladder

  2 reacties

  Ik ben bijna twee jaar geleden gestopt met tophockey. Mijn intrinsieke motivatie nam zienderogend af toen ik net niet aan kon haken bij het Nederlands elftal en ik geen hoger doel meer had om naar toe te werken. Waar deed ik het nog voor? Ik ging met tegenzin naar trainingen en ik kon het niet meer opbrengen altijd mijn best te doen. Dat alles had natuurlijk effect op mijn prestaties. Een samenloop van omstandigheden gaf het laatste zetje. Ik besloot te stoppen.

 • Het beste van twee werelden met ‘innovatie door participatie’

  1 reactie

   

  Het succes van de Burgermeester Academie is zelfs onze zuiderburen niet ontgaan! Naar aanleiding van het congres Best of Burgermeester Academie zijn we in contact gekomen met Flora vzw, een Belgisch expertisenetwerk dat momenteel onderzoek doet naar de vraag hoe overheidsbeleid burgerinitiatieven kan ondersteunen. Op 7 november jl. was ik samen met collega Jeroen Roeloffzen namens de Burgermeester Academie in Brussel aanwezig op de Bazaar Co-creatief.

 • De Burgermeester Academie: Succesfactoren van participatiepraktijken uitgelicht

  Reageer

  Een avondje thuis op de bank voor de tv, even mijn gedachten niet bij werk. Dacht ik. Ik zap langs Nederland 2 en mijn aandacht wordt direct getrokken door een uitzending van Altijd Wat, waarin de aanpak van de Vogelaarwijken wordt bekritiseerd: er zijn miljarden geïnvesteerd in deze wijken, maar de inzet van vele professionals heeft niet tot zichtbare verbeteringen geleid. Waar is het mis gegaan?

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Boggers