of 59232 LinkedIn

Jan Jaap Wesselink

Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Lees hier meer

 • In de startblokken allemaal!

  Reageer

  AfbeeldingNederland moet verder verduurzamen en meer duurzame energie gaan opwekken. Het kabinet geeft in ieder geval een goede aanzet met zowel de SDE+2016 regeling als aanpassing van de Postcoderoosregeling. Voor grondeigenaren is nu het moment om de voorbereidingen te starten en ervoor te zorgen dat initiatieven en marktpartijen tot realisatie kunnen komen.

 • SDE+ wordt door de overheid gezien als het belangrijkste instrument om de duurzame energie-doelen te halen

  Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE)+ 2016: meer en anders

  Reageer

  Op vrijdag 9 oktober jl. werd in de tweede kamer de Nationale Energieverkenning 2015 (NEV2015) besproken. De NEV 2015 geeft een uitgebreid inzicht in de stand van zaken van de Nederlandse energiehuishouding en geeft veel aandacht aan de energietransitie. We lijken echter het gestelde doel niet te halen om in 2020 14% duurzame energie op te wekken. Daarom is de stip op de horizon iets doorgeschoven en gesteld dat we in 2023 wel het doel van 16% gaan halen. Minister Kamp geeft in zijn kamerbrief alvast een eerste opzet en duidelijk is; er wordt een tandje bijgezet!

 • Wie heeft de grootste?

  Reageer

  Wekelijks staat er wel in een krant vermeld; “Grootste zonnepark van ….. “ en dan de naam van de provincie, regio of plaatsnaam. We zitten nog net niet op straatnaamniveau. Het is absoluut goed dat er veel plannen zijn om meer duurzame energie met de zon te gaan opwekken, maar laat het niet bij plannen blijven en realiseer ook daadwerkelijk. Omvang maakt uiteindelijk niet uit, het gaat erom dat je het doet!

 • Practise what you preach!

  Reageer

  Een duurzaam Over Morgen

  Doe zelf ook wat je verkondigt. Over Morgen begeleidt een groot aantal prachtige duurzame projecten voor haar opdrachtgevers. Haagse wijkaanpak, haalbaarheidsonderzoeken voor de opstart van lokaal duurzame energiebedrijven en diverse business cases voor lokale energieopwekking. Maar als je CO2 kunt besparen bij je opdrachtgever, dan kan dat ook intern!? Daarom heeft Over Morgen haar eigen duurzaamheidsdoelstellingen geformuleerd op basis van een zorgvuldig opgestelde carbon footprint. Uniek?  Zeer zeker. Een benchmark is nog niet voorhanden, wij worden de benchmark voor onze sector!

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Boggers