of 59232 LinkedIn

Gemeente Den Haag wint Climate Star

Reageer

AfbeeldingOver morgen feliciteert de gemeente Den Haag met het behalen van de Climate Star, een Europese prijs, voor de subsidieregeling ‘Duurzaamheid door Haagse wijken’. Met deze subsidieregeling helpt de gemeente wijkbewoners, bedrijven en instellingen die zich gezamenlijk inzetten om energie te besparen en de uitstoot van CO2 in hun omgeving te verminderen. Het juryrapport roemde de burgerparticipatie en innovativiteit van de regeling. Den Haag kreeg de prijs uitgereikt tijdens het Climate Star Gala Event op 2 oktober 2014 in Oostenrijk. De Climate Star prijs stimuleert initiatieven die actief bijdragen aan het creëren van een duurzame gemeenschap.

Over Morgen heeft in opdracht van de gemeente Den Haag mede aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van deze subsidieregeling. De regeling wordt nu al 2 jaar op rij succesvol uitgevoerd. 60 Wijkinitiatieven worden ondersteund bij het verder brengen van hun duurzame dromen. Specifiek heeft Over Morgen ervoor gezorgd dat de visie en uitgangspunten achter de regeling zijn vertaald in een houdbaar en flexibel organisatorisch en juridisch kader.

 

Voor meer informatie over de Climate star kijk op het persbericht van de gemeente Den Haag. Meer weten over de subsidieregeling? Vraag het Jeroen Roeloffzen, 06 42 70 41 08.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers