of 59250 LinkedIn

Fietsen over de A4

Fietsen over de A4
Reageer

8 oktober organiseert de provincie Zuid-Holland de Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit. Over Morgen verzorgt deze dag een presentatie over de totstandkoming van het W4 project: een integrale gebiedsontwikkeling waarbij de A4 is verbreed en verdiept is aangelegd. W4 staat voor Wonen, Werken, Water en Wegen. Erik Tissingh vertelt over de totstandkoming van dit bijzondere project dat qua manier van werken zijn tijd ver vooruit was. En tijdens een fietstocht kan het resultaat met eigen ogen worden aanschouwd.

De W4-partners hebben de aanpassing van de A4 aangegrepen om de leefkwaliteit rondom de A4 te verbeteren met een aantal aanvullende projecten. Samen vormden zij een sterke coalitie die over hun grenzen heen keek en voor kwaliteit ging. Dit bijzondere project was qua manier van werken zijn tijd ver vooruit! Erik Tissingh stond destijds als ambtenaar bij de gemeente Leiderdorp aan de wieg van het W4 plan en in de jaren erna heeft Over Morgen als procescoördinator de samenwerking tussen de overheden georganiseerd.

 

Meer weten over de beginfase en succesfactoren van dit bijzondere project? Kom dan luisteren naar dit verhaal over een verrassende actualiteit in de hedendaagse kentering van het denken en doen aan gebiedsvernieuwing. Voor het volledige programma en aanmelden klikt u hier.

 

Contact:

Erik Tissingh
06 20 74 52 18 | mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers