of 59221 LinkedIn

Energieloket van Regio West-Brabant online

Reageer

Afbeelding18 gemeenten in regio West Brabant hebben begin maart het Energieloket gelanceerd: www.energiewestbrabant.nl.  Deze website fungeert als portal voor particuliere huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. Over Morgen heeft voor de Regio West Brabant  het Energieloket ontwikkeld.

Op de website vinden huiseigenaren diverse energiebesparende maatregelen en uitleg over het sinds dit jaar verplichte energielabel voor de woning. Ook kan op deze website financiering worden aangevraagd voor regionale initiatieven die bijdragen aan energiebesparing en duurzame energieopwekking in de gebouwde omgeving. Deze financiering is afkomstig uit het ondersteuningsprogramma van de VNG, dat deel uitmaakt van het Energieakkoord.

 

De financiering is bedoeld als stimulans voor bestaande en nieuwe initiatieven om vervolgens zelfstandig, met particuliere eigenaren, de verduurzaming van hun woningen op te pakken. De Regio West Brabant daagt initiatiefnemers en bestaande stichtingen en coöperaties uit om met een plan te komen en bepaalt op basis van dit plan óf en welke activiteiten voor financiering in aanmerking komen. Deze methodiek, van toekennen van financiering aan initiatieven, heeft Over Morgen in samenwerking met de Regio West Brabant vormgegeven.

 

Contactpersoon:

Jan Jaap Wesselink, 06-42700138, mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers