of 59232 LinkedIn

Kadaster op beurs Stad & Ruimte

Reageer

AfbeeldingHet Kadaster is aanwezig op de Vakdagen Stad & Ruimte in Zaanstad, op 18 en 19 maart a.s. Hier geven wij een presentatie over verkavelen met kantoren.

Op de Vakdagen Stad & Ruimte laat het Kadaster zien hoe geografische gebiedsgegevens bijdragen aan het vormen van beleid voor stedelijke ontwikkeling. Johan Groot Nibbelink van het Kadaster geeft op woensdag 18 maart om 11.00 uur een presentatie over verkavelen met kantoren “Kanaalpark Leiden”. De presentatie vindt plaats tijdens de ‘Beste Projecten Parade’ in het tentje van ‘Slim en Gezond’. De presentatie is interessant voor gemeenten, vastgoedorganisaties en andere partijen die aan de slag willen met gebiedsontwikkeling.

 

Wat is stedelijke herverkaveling?

Stedelijke herverkaveling is slim omgaan met eigendom in het stedelijk gebied om gebiedsontwikkeling mogelijk te maken. Eigenaren maken hun wensen over het gebied en het eigendom kenbaar en stellen samen een gebiedsplan op. Het Kadaster garandeert de rechtszekerheid van alle betrokkenen tijdens het proces. Met Stedelijke herverkaveling kunnen eigenaren de leegstand van kantoren en detailhandel aanpakken.

 

Lees hierover meer op de pagina Stedelijke herverkaveling.

 

Data-inzichten voor beleidsvorming

Om plannen te kunnen maken voor de (her)inrichting van een gebied hebt u goede informatie nodig over dat gebied. Het Kadaster verzamelt en analyseert de geografische gebiedsgegevens. Het Kadaster beschikt over een schat aan informatie over alles wat te maken heeft met eigendom en locaties. Door het koppelen van data ontstaan vaak nieuwe en verassende inzichten voor beleidsvorming.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster