of 59236 LinkedIn

Hoe maakt u uw stad efficiënter, slimmer en leuker met geo-informatie?

Reageer

AfbeeldingBezoek Nieuw Durperdam op Overheid 360º

Hoe maakt u uw stad efficiënter, slimmer en leuker met geo-informatie? Kom naar de beurs Overheid 360º en ontdek het in de 'pop-up city' Nieuw Durperdam.

Hoe maakt u uw stad efficiënter, slimmer en leuker met geo-informatie? Dat is het thema waarmee het Kadaster samen met andere overheids- en kennisorganisaties dit jaar op Overheid 360º staat. De beurs voor overheidsprofessionals, die voorheen bekend stond als 'Overheid en ICT', vindt 22 en 23 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Wij heten u van harte welkom in het stadshart van Nieuw Durperdam: een ‘pop-up city’ op het kruispunt van de Laan van de Leefomgeving en het Smart City plein. In deze denkbeeldige stad dagen wij u uit om na te denken over hoe u gebruik wilt maken van geo-voorzieningen. In de stad kunt u de hele dag door verschillende demonstraties en kennissessies bezoeken. Onze stadsgidsen geven leiden u graag  rond. Want alles in Nieuw Durperdam heeft een verhaal. Van bakfiets tot lantarenpaal.

 

Meer informatie en aanmelden

Nieuw Durperdam is een initiatief van Dataland, Geonovum, het ministerie van IenM, het SVB-BGT, het Kadaster en PDOK met bijdragen van onder andere Provero, BRO en Eenvoudig Beter.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster