of 59221 LinkedIn

Het Kadaster continueert herverkavelingsprojecten Gelderland

Reageer

AfbeeldingHet Kadaster neemt het werk van DLG over in de 2 wettelijke herverkavelingen Overbetuwe Oost en Land van Maas en Waal.

De provincie Gelderland heeft het Kadaster gevraagd om het werk van de Dienst Landelijk Gebied (DLG) over te nemen in de 2 wettelijke herverkavelingen Overbetuwe Oost en Land van Maas en Waal. Sinds 1 maart 2015 bestaat DLG niet meer. Het Kadaster gaat nu het secretariaat van beide landinrichtingscommissies bemensen. De secretaris van de commissies zorgt voor de dagelijkse gang van zaken en is het aanspreekpunt van de commissies.

 

"Het is een enorme klus, maar we zijn bekend met het gebied en de commissies. Ik heb er vertrouwen in dat we de projecten netjes afronden." Aldus de nieuwe secretaris Jos Stemkens van het Kadaster.

Het Kadaster werkte al aan het waarborgen van rechtszekerheid van eigenaren in Overbetuwe Oost en Land van Maas en Waal. Daarnaast zijn wij de partij bij vraagstukken over grondmobiliteit. Ook levert het Kadaster de juridische ondersteuning bij de rechtbank.

 

Hebt u ook een ruimtelijk vraagstuk?

Dan is het Kadaster uw onafhankelijke en betrouwbare partner die feiten en belangen snel in kaart brengt. Zo werken wij samen met u en andere betrokkenen aan de duurzame inrichting van stad en land.

 

Lees meer over ruimtelijke ontwikkeling.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster