of 59221 LinkedIn

Congres Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) op 11 juni 2015

Reageer

AfbeeldingOp 11 juni 2015 organiseren de ketenpartners van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), waaronder het Kadaster, een BGT Congres. Dit jaar is het thema: ‘Tour de BGT’. Als bronhouder, gebruiker of leverancier bent u van harte welkom!

4 etappes
Een dag lang touren we langs de nieuwste ontwikkelingen van de BGT. We fietsen de 4 etappes van de overgang naar de BGT:

 

  • Maken en bijhouden;

  • Gebruik;
  • Doorontwikkeling;
  • Nut en noodzaak.

 

Daarnaast maken we ons op voor de eindsprint om de BGT nog vóór 1 januari 2016 klaar te krijgen. Natuurlijk kijken we ook alvast vooruit naar de finish. Daarbij gaan we graag met u in gesprek over het gebruik van de BGT en de doorontwikkeling van de BGT in de toekomst.

 

Informatie halen en delen
Op het BGT Congres ontmoet u als BGT bronhouder, gebruiker en leverancier uw collega’s. U deelt er uw ervaringen en wisselt kennis uit over de overgang naar en het gebruik van de BGT. U bezoekt er lezingen van interessante sprekers en workshops. U neemt deel aan discussies en netwerksessies. Natuurlijk staat er de hele dag door een hapje en drankje voor u klaar.

 

Sportjournalist Jeroen Wielaert als keynote spreker
Keynote spreker Jeroen Wielaert levert als afsluiter van de dag een bijzondere bijdrage aan het BGT Congres 'Tour de BGT'. Als sportjournalist en wielerfanaat vertelt hij over de historie en de schoonheid van de Tour de France. Hij beschrijft ook de relatie van de Tour met topografie. Jeroen Wielaert is een Nederlands verslaggever, columnist en auteur.

 

Inschrijving en programma
Tourt u met ons mee? Schrijf u dan nu alvast in voor het BGT congres op 11 juni in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Op de congreswebsite kunt u ook de voortgang van het programma en de invulling van de sprekers volgen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster