of 59232 LinkedIn

Trainees op het water: kennistrip op de Gouwe

Reageer

Trainees uit Zuid-Holland, Brabant en Limburg maakten vorige week een boeiende boottocht over de Gouwe langs allerlei technische projecten rond deze gekanaliseerde rivier.

Kennistrip groepsfotoAlexander Nefs is trainee vaarwegen bij de provincie Zuid-Holland op de afdeling Beheerstrategie. Hier is hij onder meer bezig met monitoring van de vaarwegen en het schrijven van een handboek. In het kader van zijn opleiding organiseerde hij een boeiende kennistrip voor zijn mede-trainees die bij andere overheden werken. Vrijdag 27 maart stond een boottocht op de Gouwe op het programma.

 

Oevers, bruggen en sluizen
Het gemêleerde gezelschap van trainees van provincie en  gemeenten, projectleiders van APP en DBI, een omgevingsmanager landelijk gebied en de programmacoördinator van JS Consultancy stapte op in Alphen aan de Rijn en voer naar het zuiden. Aan boord waren enkele projectleiders aanwezig die enthousiast vertelden over de projecten waar langs gevaren werd, zoals oeverversteviging, vervanging van de hefbrug in Alphen aan de Rijn en de uitbreiding van de Julianasluis in Gouda.

 

Kennistrip Hefbrug boskoop

Boeiend voor allen
Een kennistrip is een vast onderdeel in de opleiding die JS Consultancy verzorgt. Elke trainee wordt uitgedaagd zo’n dag te organiseren. Alexander Nefs: “Vanuit mijn traineeship lag een boottocht voor de hand; iedereen was daar op voorhand al erg enthousiast over. Ik heb ook rekening gehouden met de richtingen van de andere trainees. Ze houden zich uiteraard lang niet allemaal bezig met techniek. Zo leek het me voor de financiële trainees boeiend als ze meer zouden horen over het financieren van projecten. Giel-Jan Bogaert van APP hield daar bij de Julianasluis in Gouda een boeiende presentatie over.” Ida Wildeboer, programmacoördinator bij JS Consultancy: “Erg leuk om de trainees eens in een heel andere setting mee te maken. Een supergezellige dag en een klasse-actie van deze trainee!”

 

Meer weten over de trainee- en talentprogramma’s van JS Consultancy? Bel of mail Ida Wildeboer via 06 12 91 90 26 of idawildeboer@jsconsultancy.nl.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Guido Termont

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Ruimte en Milieu

JS Consultancy laat regie werken

Regie komt op verschillende niveaus voor. Maar wat vraagt dit van uw collega's en andere partijen?

 

Wilt u ook een heldere visie op stappen zetten richting regie? Maak een afspraak met Guido Termont: Tel. 06 333 219 61