of 59232 LinkedIn

Opnieuw Beste Dienstverlener voor de Overheid

Reageer

Ook in 2014 mogen wij ons weer Beste Dienstverlener voor de Overheid noemen, met een cijfer van 8,4. Daarbij zijn we zowel overall winnaar en winnaar in de categorie HRM. Een resultaat om trots op te zijn! Onze opdrachtgevers waardeerden vooral onze deskundigheid, klantgerichte service en  betrouwbaarheid.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in onze organisatie en voor de plezierige samenwerking. In 2015 zetten we ons wederom volop in als waardevolle partner van uw organisatie bij uw vragen rond decentralisaties, schaalvergroting, regievoeringen en persoonlijk mobiliteit.

Heeft u behoefte aan inspiratie? Wij nodigen u van harte uit om uw organisatievraagstukken met ons te delen. Een goed gesprek brengt u altijd verder.


Onderzoek
Het grootschalig marktonderzoek is gedaan onder een grote groep overheidsprofessionals en is verricht door onderzoeksbureau  I&O Research in opdracht van Sdu. Dit bureau heeft naar 13 aspecten gekeken: van betrouwbaarheid tot condities en tarieven. De professionals konden aangeven hoe de dienstverlener waarmee ze samenwerken op deze 13 punten scoorden. Daarnaast werd het belang per aspect aangegeven.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Guido Termont

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Ruimte en Milieu

JS Consultancy laat regie werken

Regie komt op verschillende niveaus voor. Maar wat vraagt dit van uw collega's en andere partijen?

 

Wilt u ook een heldere visie op stappen zetten richting regie? Maak een afspraak met Guido Termont: Tel. 06 333 219 61