of 59232 LinkedIn

Revolutionair Ontwerp wetsvoorstel ‘Kwaliteitsborging voor het bouwen’

Reageer

Afbeelding

AfbeeldingIn een tijd waarin de bouwbranche voorzichtige tekenen van herstel vertoont, wil de praktijkgroep Bouwrecht van Hekkelman daaraan een steentje bijdragen. Hekkelman zal dat doen met een serie artikelen die een beeld schetst van de juridische werkelijkheid in de bouw. In die artikelen zullen vraagstukken worden behandeld die zich in de praktijk gedurende het hele bouwproces voordoen. Het idee daarachter is om professionals in de bouw (aannemers, adviseurs en opdrachtgevers) handzame informatie te geven over de juridische mogelijkheden én valkuilen in het bouwproces. Daarmee wil Hekkelman die professionals helpen een kwalitatief zo goed mogelijk resultaat te bereiken, faalkosten te beteugelen en zo de toegevoegde waarde van hun werk te vergroten.

Ontwerp wetsvoorstel ‘Kwaliteitsborging voor het bouwen’

 

Hekkelman begint deze serie met een artikel dat aandacht vraagt voor het Ontwerp wetsvoorstel ‘Kwaliteitsborging voor het bouwen’. Dat wetsvoorstel zal ingrijpende gevolgen hebben voor de nu bestaande regeling van de aansprakelijkheid van de aannemer voor na oplevering van het werk gebleken gebreken (de met een wat misleidende term aangeduide ‘verborgen gebreken’).

 

Lees meer

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Nieuw: Vastgoed nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van vastgoed?

 

Meld u dan hier aan.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier