of 59232 LinkedIn

Mitigatie en fasering

Reageer

AfbeeldingMet deze nieuwsbrief maken wij u attent op de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: “de Afdeling”) van 24 december 2014 (ECLI:NL:RVS:2014:4672). Aan de orde is de Natuurbeschermingswetvergunning (hierna: Nbw-vergunning) voor de aanleg en het gebruik van bedrijventerrein De Kolk en de aanleg en het gebruik van de oostelijke rondweg.

Essentie

Bij de beoordeling van de Nbw-vergunning is onder meer rekening gehouden met een afname van stikstofemissie door beëindiging van een agrarisch bedrijf (aan de Oosteinderweg 103). Dit agrarisch bedrijf is gelegen op de gronden waar de tweede fase van het bedrijventerrein De Kolk is gepland. De gemeente zal het agrarisch bedrijf voor de realisering van de tweede fase van het bedrijventerrein aankopen of onteigenen. De Afdeling overweegt …..

 

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Nieuw: Vastgoed nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van vastgoed?

 

Meld u dan hier aan.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier