of 59250 LinkedIn

Invoeringswet Omgevingswet

Reageer

Save the date! Het team van omgevingsrechtspecialisten van Hekkelman Advocaten volgt nieuwe ontwikkelingen in wet- en regelgeving op de voet en deelt graag haar kennis met u. Het afgelopen jaar hebben wij daarom verschillende seminars georganiseerd over de Omgevingswet, de uitvoeringsbesluiten (AMvB’s) bij die wet en de Wet natuurbescherming. Ook in het nieuwe jaar zullen wij u blijven informeren over nieuwe ontwikkelingen. We bijten in het nieuwe jaar de spits af met een seminar over de concept-Invoeringswet Omgevingswet.

Dit conceptwetsvoorstel zal naar verwachting begin januari 2017 worden vrijgegeven voor internetconsultatie. Wij organiseren op dinsdagmiddag 31 januari 2017 van 13.00 tot 17.00 uur in Arnhem een seminar over de Invoeringswet en de betekenis daarvan voor de praktijk. Tonny Nijmeijer, Tycho Lam, Rachid Benhadi en Luuk Gerritsen praten u dan graag bij. Onderwerpen die in ieder geval aan bod zullen komen zijn planschade onder de Omgevingswet en het overgangsrecht bij de Omgevingswet. Nadere info volgt begin januari. Reserveert u alvast de datum in uw agenda?

 

Datum 31 januari 2017
Tijd 13.00-17.00
Locatie   Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Nieuw: Vastgoed nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van vastgoed?

 

Meld u dan hier aan.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier