of 59232 LinkedIn

Summer class, afzetbare woningen vruchtbare grond(exploitatie)

Reageer

De woningmarkt heeft haar dieptepunt bereikt, lichtpuntjes gloren weer aan de horizon. Plannen die tot stilstand zijn gekomen worden weer voorzichtig vlot getrokken en moeizaam lopende plannen moet weer een versnelling hoger gaan draaien.

Een mooi moment voor nieuwe colleges om de koers hiervoor aan te geven. Het anders te doen, “om te denken”! Niet meer de gescheiden werelden van grondzaken / financiën enerzijds en wonen / volkshuisvesting anderzijds.

Verbinden van grond en wonen

Hoe dan wel? In elk geval door de verbinding te leggen tussen deze sectoren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Companen en Over Morgen hebben hun expertise gebundeld om die brug te slaan. Een brug in cultuur en instrumentarium die ook voor ambities van gemeenten perspectief biedt.

 

Afbeelding

 

Op basis van voorbeelden uit de praktijk

Bent u nieuwsgierig hoe wij dat doen en heeft u in de zomer tijd voor een moment van bezinning? Dan verruimen wij graag uw blik door inspiratie op te doen in één van onze summer classes. Deze summer classes zijn exclusief bedoeld voor wethouders grondzaken en wonen. Wij bieden u aan de hand van praktijkvoorbeelden oplossingen om belangen te verenigen naar een gezamenlijk doel: het realiseren van een toekomstbestendige leefomgeving voor de inwoners van uw gemeente, gecombineerd met een optimaal exploitatieresultaat.

 

Er is volop ruimte om uw eigen vragen neer te leggen. Dat kunt u ook vooraf aangeven, zodat wij die kunnen meenemen in het programma. Wij nodigen u dan ook van harte uit om hieraan deel te nemen. De kosten voor deelname bedragen € 125 per persoon. U kunt zich aanmelden bij Over Morgen (officemanagement), telefoon: 0318 - 62 42 99 of mail.
 

Data en locaties

7 augustus

 

Utrecht

21 augustus

 

Zwolle

 

Programma

14.30 uur 

 

Ontvangst met koffie

14.45 uur

 

Welkom

14.50 uur

 

Cultuur, taal en belangen van afdelingen, hoe brengen we dit nader tot elkaar?

15.15 uur

 

Aan de hand van praktijkvoorbeelden: Oplossingen en instrumenten voor een betere woningbouwprogrammering.

16.15 uur

 

Vragen en opmerkingen

17.00 uur

 

Afsluiting met een hapje en drankje

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Boulevard Heuvelink 104

Afbeelding

6828 KT Arnhem

Postbus 1174

6801 BD Arnhem
026-3512532


www.companen.nl

info@companen.nl

Meer nieuws

Woonarmoede

Expertise

NIEUWSBRIEF Companen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van woningmarkt en leefomgeving?

 

Meld u dan hier aan.

Bloggers