of 58959 LinkedIn

Ronald Wolvekamp

Als senior adviseur en sectormanager ben ik vooral betrokken bij het vastgoed van non-profit organisaties en overheden, met name gemeenten. Ik ben analytisch en pragmatisch ingesteld en mijn ruime ervaring met vastgoedorganisaties wordt vaak als grote toegevoegde waarde gezien.

 

AfbeeldingEen aantal voorbeelden uit mijn adviespraktijk: ik heb gemeente Amsterdam mogen helpen bij het centraliseren van de vastgoedtaken en alle stuurinformatie. Ook ben ik vanuit bbn verantwoordelijk geweest voor de businesscase van aansprekende gebouwen, zoals het getransformeerde Energiehuis in Dordrecht, de nieuwe schouwburg in Den Helder en het C2C stadskantoor in Venlo. Daarnaast doe ik regelmatig vastgoedanalyses voor diverse gemeenten door het hele land, van Rotterdam tot in Eijsden-Margraten. Mijn kracht ligt in het neerzetten van een heldere basis voor vaak complexe projecten of vastgoedorganisaties: de kansen zien en de juiste richting inslaan. Gaan voor een optimaal resultaat, dat is mijn drijfveer!

 

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via:

:

088 - 226 2441

:

06 - 53 67 52 10

:

rmj.wolvekamp@bbn.nl


 • Wat staat er in de vastgoed top 10?

  Reageer

  AfbeeldingIn het weekend sprak ik met vakbroeders over het album van Broederliefde 'Hard Work pays off', dat nu als langst genoteerde Nederlandstalige plaat op 1 staat. Dat leverde een leuk gesprek op over de bruikbaarheid van toplijstjes. Het gebruik van de top 10 als analyse instrument is springlevend. Regelmatig maken we analyses van de vastgoedportefeuilles van gemeenten, om zo te adviseren over de toekomst van die portefeuilles. De top 10 is daarbij een onvermoed instrument voor een eerste indruk van de (financiële) stand van zaken.

 • Verduurzaming is ook: nieuw leven voor oude gebouwen!

  Reageer

  Aankomend weekend is het zover, op 10 en 11 september zijn monumenten weer vrij te bezoeken voor iedereen. Ditmaal is het thema Iconen en symbolen. Nou heb ik persoonlijk niet zoveel met ornamenten en dergelijke, maar op grotere schaal spreekt dit thema mij zeker aan: veel monumenten hebben een iconische waarde in de directe omgeving of zelfs voor de gehele stad waar zij ooit gebouwd zijn.

 • Hoe groot is het risico dat u een gouden kans misloopt?

  Reageer

  Waar op te letten als vastgoedeigenaar? Bij risico wordt vaak niet verder gekeken dan het voorkomen van leegstand. Als we onze panden maar gevuld hebben, bij voorkeur met huurders die ook nog eens netjes de huur betalen, dan is het goed. Bij gemeenten is het niet heel anders.

Contactgegevens

Afbeeldingbbn adviseurs

De Molen 100

3995 AX Houten

Postbus 94

3990 DB Houten

T 088 – 226 74 98

F 088 – 226 74 04

www.bbn.nl

info@bbn.nl

Bloggers