of 59232 LinkedIn

Omgevingswetspel

Reageer

AfbeeldingAntea Group en CroonenBuro5 ontwikkelden een spel voor overheden om op een eenvoudige en interactieve wijze kennis te maken met de doelen en instrumenten van de Omgevingswet.

De ontwikkeling van de Omgevingswet is in volle gang. De wet zelf treedt pas in 2018 in werking, maar er wordt al volop mee geëxperimenteerd. Aangezien de wet grote veranderingen met zich meebrengt, is het belangrijk om daar als organisatie tijdig op voorbereid te zijn.

 

Het spel

Het Omgevingswetspel heeft de vorm van een ganzenbord waarbij uitdagende vragen en stellingen over de onderwerpen omgevingsplan, omgevingsvisie en omgevingsvergunning aan bod komen. De vragen zijn praktijkvoorbeelden waar wij als organisatie al mee te maken hebben gehad en geeft de deelnemers de kans de nieuwe wet eigen te maken en na te denken over de impact van de wet in de eigen omgeving.

 

Workshop

Het spel maakt onderdeel uit van de workshop 'Aan de slag met de Omgevingswet'. De workshop geeft in een korte tijd inzicht in de werking van de Omgevingswet, geeft aan welke items voor u het meest actueel zijn (inhoud/organisatie/proces/positionering etc.) en inspireert u en uw medewerkers om zich voor te bereiden op deze stelselherziening en rol daarin.

 

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Contactpersoon:

Roel Eerden

Projectmanager
T: +31 (0)162 48 71 80
M: +31 (0)6 53 67 10 34
E: roel.eerden@anteagroup.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers