of 59221 LinkedIn

Inrichting milieustraat Katwijk-Noordwijk

Reageer

Antea Group is al jaren actief in de markt van milieustraten en gemeentewerven en heeft daarin een goede marktpositie. De gemeenten Katwijk en Noordwijk wilden een gezamenlijke milieustraat realiseren op het huidige terrein in Katwijk. De wens was een goed ingerichte milieustraat die aansluit op de groeiperspectieven van beide gemeenten. Antea Group heeft het ontwerp gemaakt, diverse onderzoeken uitgevoerd en de omgevingsvergunning verzorgd.

Op basis van de hoogste EMVI-score en laagste prijsaanbieding is het werk na een onderhandse aanbesteding aangenomen en door Antea Group gerealiseerd. Door een doordachte logistieke fasering kon de bestaande milieustraat gedurende de uitvoering in gebruik blijven. Ook voor deze milieustraat leverde Antea Group de innovatieve Containershields. Het project is binnen de gestelde termijn van drie maanden en naar volle tevredenheid van de gemeente en gebruikers opgeleverd.

 

De gemeenschappelijk milieustraat is op 25 oktober 2014 formeel geopend door de wethouders Salman (Noordwijk) en Mostert (Katwijk). Ruim vierhonderd inwoners kwamen een kijkje nemen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers