of 59232 LinkedIn

Efficiënt en effectief beheer van de openbare ruimte

Reageer

Antea Group en DataQuint bundelen krachten met ‘GBIservices’

Tijdens de jaarlijkse GBIgebruikersdag is bekend gemaakt dat Antea Group en DataQuint de handen nog meer in één slaan en hun krachten gaan bundelen met ‘GBIservices’.

Deze samenwerking verzorgt de ICT-dienstverlening aan de grote en groeiende groep gemeentelijke klanten van DataQuint en Antea Group. Door kennis te combineren en de juiste focus aan te brengen willen beide partijen de klanten optimaal bedienen. Daarnaast gaan zij eenduidige producten leveren voor het registreren en beheren van de openbare ruimte.

Optimale ICT-dienstverlening en support

GBI 6 is het moderne integrale beheersysteem van Antea Group dat efficiënt en effectief beheer van de openbare ruimte mogelijk maakt en ondersteunt. Als marktleider voelt Antea Group een sterke verantwoordelijkheid voor de bijbehorende dienstverlening op het gebied van ICT, data en beheeradvies. Om dit optimaal in te vullen met de juiste specialisten maakt Antea Group graag gebruik van businesspartners.

 

Een belangrijke bouwpartner voor GBI 6 is DataQuint. Zij levert met GeoVisia het (geo)grafische fundament onder GBI 6. Met haar focus op ICT, softwareontwikkeling en –onderhoud vormt DataQuint de ideale partner om de ICT-dienstverlening rond GBI te optimaliseren. DataQuint versterkt hiermee haar focus. Antea Group biedt het de ruimte om zich meer te richten op data- en beheeradvies.

 

GeoVisia

Onder het samenwerkingsverband GBIservices leveren wij tevens het objecten beheerpakket GeoVisia. GeoVisia registreert en analyseert op eenvoudige wijze beheerobjecten met de bijbehorende kenmerken en heeft tevens een koppeling met GEO en Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Voor 1 januari 2016 moeten de gemeenten al hun fysieke objecten zoals wegen, water, groen en gebouwen eenduidig vastgelegd hebben voor de BGT. GeoVisia is een goede optie om in te stappen; een sterk fundament voor het vastleggen en analyseren van beheerobjecten en een geborgde koppelling met de BGT. Het biedt tevens een logische doorstap naar het integraal beheersysteem GBI 6 van de Antea Group.

 

Lees hier het verslag van de GBIdag 2015

 

Contactpersoon:

Iepe Soet

T: +31 (0)513 63 42 92
M: +31 (0)6 22 21 44 94
E: iepe.soet@anteagroup.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers