of 59232 LinkedIn

Antea Group publiceert eerste jaarverslag

Reageer

Antea Group heeft op 9 juli zijn eerste publieksjaarverslag uitgebracht. Het

internationale advies- en ingenieursbureau opereerde in Nederland tot 31 december 2013 nog onder de naam Oranjewoud. Het jaarverslag laat zien dat de vijf landenorganisaties binnen de groep een stabiel jaar kenden, stappen maakten in internationale samenwerking en in z'n totaliteit een omzet van 375 miljoen euro behaalden. Antea Group wist de winst ten opzichte van 2013 zelfs nog iets te verhogen.

2013 kende de nodige dynamiek voor de ingenieursbranche. Zeker gezien de snellere verandering van markt en maatschappij en de druk op de marges. Desondanks heeft de Nederlandse vestiging van Antea Group, voorheen Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud, de stap kunnen nemen om zijn vertrouwde waarden te verbinden aan de naam van de groep. Gezien de sterk gewortelde naam een gedurfde, maar weloverwogen keuze met mogelijkheden voor de toekomst.

 

Jaarverslag lezen

Ons jaarverslag kunt u hier lezen. Wilt u liever een papieren exemplaar? Dat is mogelijk via www.anteagroup.nl of stuur een mail naar info.nl@anteagroup.com.We laten de keuze aan u, zodat we niet onnodig papieren versies produceren.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers