of 59232 LinkedIn

Sociale Dienst van de Toekomst

Demografische, technologische en economische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en blijven het sociale domein de komende jaren beïnvloeden en domineren.  Dit vraagt van u om het ontwikkelen van een visie op de sociale dienst van de toekomts. Op maandag 13 april 2015 worden in de Eenhoorn te Amersfoort vergezichten geschetst. Sprekers geven vanuit verschillende invalshoeken hun visie op de sociale dienst van de toekomst. Ontwikkel uw toekomstvisie en bereid u op een inspirerende manier voor.   Ga goed voorbereid de toekomst in!   De omgeving van de sociale dienst is voortdurend in verandering. Demografische, technologische en economische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en blijven het sociale domein de komende jaren beïnvloeden en domineren. Dit vraagt van u om het ontwikkelen van een visie op de sociale dienst van de toekomst.   Laat u inspireren met voorbeelden en best practises die binnen het sociale domein vooruitstrevend zijn. Lees meer
Reageer

Demografische, technologische en economische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en blijven het sociale domein de komende jaren beïnvloeden en domineren. Dit vraagt van u om het ontwikkelen van een visie op de sociale dienst van de toekomts.

Op maandag 13 april 2015 worden in de Eenhoorn te Amersfoort vergezichten geschetst. Sprekers geven vanuit verschillende invalshoeken hun visie op de sociale dienst van de toekomst. Ontwikkel uw toekomstvisie en bereid u op een inspirerende manier voor.
 
Ga goed voorbereid de toekomst in!
 
De omgeving van de sociale dienst is voortdurend in verandering. Demografische, technologische en economische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en blijven het sociale domein de komende jaren beïnvloeden en domineren. Dit vraagt van u om het ontwikkelen van een visie op de sociale dienst van de toekomst.

 
Laat u inspireren met voorbeelden en best practises die binnen het sociale domein vooruitstrevend zijn.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners