of 59232 LinkedIn

Overheid trekt kwart DigiD-koppelingen in

De overheid ontkoppelt 200 DigiD-aansluitingen naar organisaties die van de digitale dienst gebruikmaken.  Dat gaat vaak om overbodige aansluitingen, maar de verplichte audits laten ook zien dat er nog wat schort aan de meeste implementaties. Jaarlijks laten instanties die DigiD implementeren een audit uitvoeren om te zien of ze voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Logius beoordeelt deze rapportages en verlengt de koppeling van DigiD of trekt deze juist in. Van de 800 aansluitingen, zijn er nu 200 ingetrokken. Lees meer  
Reageer

De overheid ontkoppelt 200 DigiD-aansluitingen naar organisaties die van de digitale dienst gebruikmaken. Dat gaat vaak om overbodige aansluitingen, maar de verplichte audits laten ook zien dat er nog wat schort aan de meeste implementaties.
Jaarlijks laten instanties die DigiD implementeren een audit uitvoeren om te zien of ze voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Logius beoordeelt deze rapportages en verlengt de koppeling van DigiD of trekt deze juist in. Van de 800 aansluitingen, zijn er nu 200 ingetrokken.

Lees meer

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners