of 59232 LinkedIn

Overheid & ICT wordt Jaarbeurs Overheid 360°

Jaarbeurs Overheid 360° is de nieuwe naam voor de beurs Overheid & ICT.  De nieuwe naam staat voor een compleet nieuwe aanpak om overheidsprofessionals te informeren over actuele vraagstukken. De Jaarbeurs in Utrecht biedt op 22 en 23 april 2015 een inspirerend programma rondom de domeinen Zorg & Onderwijs, Burger & Bedrijf, Leefomgeving & Veiligheid en Innovatie & Bedrijfsvoering. Jaarbeurs Overheid 360°, met als ondertitel ‘verbindt informatie en samenleving’ is een combinatie inhoudelijke kennisuitwisseling en leveranciersoplossingen. Het programma helpt bestuurders, managers, beleidsmedewerkers en informatieprofessionals antwoorden te vinden en ideeën op te doen voor de (informatie)vraagstukken in hun dagelijks werk. Jaarbeurs Overheid 360° is om die reden dé ontmoetingsplek voor iedereen die zich bezighoudt met een betere en slimmere overheid met maximaal oog voor de dienstverlening aan de burger. Experts en productlanceringen Paul Verdult is markt manager bij de Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de transitie naar Jaarbeurs Overheid 360°. “Inspiratie geven en inspiratie krijgen. Daar gaat het om op 22 en 23 april. We combineren bijzondere presentaties van experts met interessante productlanceringen. Wie is geweest, weet zich geprikkeld om het anders te doen. Dat is onze inzet.” In gesprek Contactmomenten spelen een belangrijke rol in het vernieuwde concept. Specialisten gaan in gesprek met gemeenten, provincies, ministeries, uitvoeringsorganisaties, waterschappen, ZBO’s, RUD’s en veiligheidsregio’s om actuele thema’s op een levendige manier met elkaar te bespreken. Daarvoor worden verschillende werkvormen ingezet, variërend van ronde tafelgesprekken, praktijksessies, debat en workshops. Integrale oplossingen Paul Verdult: “In essentie komt het erop neer dat we innovaties en integrale oplossingen koppelen aan de grote maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. Denk aan big data, open data, mobile, BYOD en informatieveiligheid. Ze raken elke maatschappelijke ontwikkeling. Die relaties leggen we op de nieuwe Jaarbeurs Overheid 360°.
Reageer

Jaarbeurs Overheid 360° is de nieuwe naam voor de beurs Overheid & ICT. De nieuwe naam staat voor een compleet nieuwe aanpak om overheidsprofessionals te informeren over actuele vraagstukken. De Jaarbeurs in Utrecht biedt op 22 en 23 april 2015 een inspirerend programma rondom de domeinen Zorg & Onderwijs, Burger & Bedrijf, Leefomgeving & Veiligheid en Innovatie & Bedrijfsvoering.

Jaarbeurs Overheid 360°, met als ondertitel ‘verbindt informatie en samenleving’ is een combinatie inhoudelijke kennisuitwisseling en leveranciersoplossingen. Het programma helpt bestuurders, managers, beleidsmedewerkers en informatieprofessionals antwoorden te vinden en ideeën op te doen voor de (informatie)vraagstukken in hun dagelijks werk. Jaarbeurs Overheid 360° is om die reden dé ontmoetingsplek voor iedereen die zich bezighoudt met een betere en slimmere overheid met maximaal oog voor de dienstverlening aan de burger.

Experts en productlanceringen
Paul Verdult is markt manager bij de Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de transitie naar Jaarbeurs Overheid 360°. “Inspiratie geven en inspiratie krijgen. Daar gaat het om op 22 en 23 april. We combineren bijzondere presentaties van experts met interessante productlanceringen. Wie is geweest, weet zich geprikkeld om het anders te doen. Dat is onze inzet.”

In gesprek
Contactmomenten spelen een belangrijke rol in het vernieuwde concept. Specialisten gaan in gesprek met gemeenten, provincies, ministeries, uitvoeringsorganisaties, waterschappen, ZBO’s, RUD’s en veiligheidsregio’s om actuele thema’s op een levendige manier met elkaar te bespreken. Daarvoor worden verschillende werkvormen ingezet, variërend van ronde tafelgesprekken, praktijksessies, debat en workshops.

Integrale oplossingen
Paul Verdult: “In essentie komt het erop neer dat we innovaties en integrale oplossingen koppelen aan de grote maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. Denk aan big data, open data, mobile, BYOD en informatieveiligheid. Ze raken elke maatschappelijke ontwikkeling. Die relaties leggen we op de nieuwe Jaarbeurs Overheid 360°.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners