of 59232 LinkedIn

Open CRKLdag

CRKL, Platform voor innoverend leiderschap, organiseert de eerste Open CRKLdag. Op 30 januari a.s. organiseert CRKL de eerste Open CRKLdag. Dit is een unieke netwerkdag voor innoverende leiders op alle niveaus in het publieke domein vol inspiratie, ontmoeting en leren innoveren. Door deel te nemen aan CRKL dialoogsessies leer je van andere innoverende leiders hoe vernieuwing succesvol vorm te geven. Door de sfeer van open ontmoeting kun je je netwerk relevant vergroten en door de interactie met alle deelnemers uit verschillende organisaties leer je ervaringsgewijs over succesvol innoveren. Jan Rotmans, hoogleraar transitiemanagement EUR ( Nederlandkantelt ) en Joep C. De Jong (partner Taosinstitute ) openen de dag met een presentatie. “We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk.” (Jan Rotmans) De grote vraag voor deze dag is hoe jij jezelf kunt versterken als innoverend leider in deze maatschappelijke transitie. In een van de meer dan 20 CRKL dialoogsessies ga je nieuwe veranderkundige inzichten opdoen op het snijvlak van persoonlijk en professioneel leren. De dag is voor iedereen die de overtuiging heeft dat vernieuwingskracht essentieel is voor het goed functioneren van publieke organisaties. Bovendien voel jij je geroepen om nieuwe kansen en mogelijkheden te (helpen) ontwikkelen en realiseren. De volgende beleidsthema’s komen beslist aan de orde: 1. Leren en ontwikkelen; 2. Innovatief organiseren; 3. Vertrouwen in de vakman; 4. Informatiemanagement 3.0; 5. Talentmanagement; 6. Sociale Innovatie; 7. Waarden gedreven samenwerken; 8. Persoonlijk leiderschap in organisatievernieuwing. Lees meer Registreer
Reageer

CRKL, Platform voor innoverend leiderschap, organiseert de eerste Open CRKLdag.
Op 30 januari a.s. organiseert CRKL de eerste Open CRKLdag. Dit is een unieke netwerkdag voor innoverende leiders op alle niveaus in het publieke domein vol inspiratie, ontmoeting en leren innoveren. Door deel te nemen aan CRKL dialoogsessies leer je van andere innoverende leiders hoe vernieuwing succesvol vorm te geven. Door de sfeer van open ontmoeting kun je je netwerk relevant vergroten en door de interactie met alle deelnemers uit verschillende organisaties leer je ervaringsgewijs over succesvol innoveren.

Jan Rotmans, hoogleraar transitiemanagement EUR (Nederlandkantelt) en Joep C. De Jong (partner Taosinstitute) openen de dag met een presentatie.

“We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk.”
(Jan Rotmans)

De grote vraag voor deze dag is hoe jij jezelf kunt versterken als innoverend leider in deze maatschappelijke transitie. In een van de meer dan 20 CRKL dialoogsessies ga je nieuwe veranderkundige inzichten opdoen op het snijvlak van persoonlijk en professioneel leren.

De dag is voor iedereen die de overtuiging heeft dat vernieuwingskracht essentieel is voor het goed functioneren van publieke organisaties. Bovendien voel jij je geroepen om nieuwe kansen en mogelijkheden te (helpen) ontwikkelen en realiseren.
De volgende beleidsthema’s komen beslist aan de orde:
1. Leren en ontwikkelen;
2. Innovatief organiseren;
3. Vertrouwen in de vakman;
4. Informatiemanagement 3.0;
5. Talentmanagement;
6. Sociale Innovatie;
7. Waarden gedreven samenwerken;
8. Persoonlijk leiderschap in organisatievernieuwing.

Lees meer

Registreer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners