of 59232 LinkedIn

Minister Plasterk lanceert WhatsApp-service gemeente Delft

Minister Plasterk bezocht op maandag 20 april de gemeente Delft en kreeg een kijkje in de keuken van hun dienstverlening.  Afsluitend lanceerde hij de WhatsApp-service van de gemeente met een compliment voor deze fraaie en gebruiksvriendelijke vorm van digitale dienstverlening. Zelfservice in de publiekshal Het bezoek waarbij ook DgBK Gert-Jan Buitendijk aanwezig was, begon in de publiekshal waar zelfservice-automaten staan. Hierop kan een burger verschillende producten gemakkelijk zelf aanvragen zoals een parkeerontheffing en een uittreksel BRP. Als hulp nodig is, dan kan hij dit aangeven en komt er een host om te helpen. De minister heeft een bouwmelding gedaan en vond het een gebruiksvriendelijk apparaat. Lees meer
Reageer

Minister Plasterk bezocht op maandag 20 april de gemeente Delft en kreeg een kijkje in de keuken van hun dienstverlening. Afsluitend lanceerde hij de WhatsApp-service van de gemeente met een compliment voor deze fraaie en gebruiksvriendelijke vorm van digitale dienstverlening.

Zelfservice in de publiekshal
Het bezoek waarbij ook DgBK Gert-Jan Buitendijk aanwezig was, begon in de publiekshal waar zelfservice-automaten staan. Hierop kan een burger verschillende producten gemakkelijk zelf aanvragen zoals een parkeerontheffing en een uittreksel BRP. Als hulp nodig is, dan kan hij dit aangeven en komt er een host om te helpen. De minister heeft een bouwmelding gedaan en vond het een gebruiksvriendelijk apparaat.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners