of 59232 LinkedIn

Minister Plasterk informeert gemeenten over laatste ontwikkelingen i-NUP

Alle college's van burgemeester en wethouders hebben een brief ontvangen.  Daarin wordt gewezen op de afronding van het programma i-NUP en het gemeentelijke ondersteuningsprogramma Operatie NUP. In de brief, die naar alle mede-overheden is gestuurd, roept minister Plasterk op om de laatste maanden van het i-NUP te benutten om het gebruik van de bouwstenen van de digitale infrastructuur te vergroten. Hij vestigt daarbij de aandacht op drie recente ontwikkelingen.  •Het gebruik van de berichtenbox op Mijn.Overheid, dat naar 10 miljoen aangesloten burgers beweegt (in de loop van 2015).  •De beschikbaarheid van Digimelding voor het terugmelden op basisregistraties.  •'Gewoon Toegankelijk' voor een goede en uitvoerbare toepassing van de webrichtlijnen op websites. Lees meer
Reageer

Alle college's van burgemeester en wethouders hebben een brief ontvangen. Daarin wordt gewezen op de afronding van het programma i-NUP en het gemeentelijke ondersteuningsprogramma Operatie NUP.

In de brief, die naar alle mede-overheden is gestuurd, roept minister Plasterk op om de laatste maanden van het i-NUP te benutten om het gebruik van de bouwstenen van de digitale infrastructuur te vergroten. Hij vestigt daarbij de aandacht op drie recente ontwikkelingen.
 •Het gebruik van de berichtenbox op Mijn.Overheid, dat naar 10 miljoen aangesloten burgers beweegt (in de loop van 2015).
 •De beschikbaarheid van Digimelding voor het terugmelden op basisregistraties.
 •'Gewoon Toegankelijk' voor een goede en uitvoerbare toepassing van de webrichtlijnen op websites.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners